Puku- ja märkätilat sekä kulunvalvonta

Ammattitaitomme ei rajoitu vain altaisiin, vaan toimitamme myös pukukaapit, lokerikot sekä jalkojen desinfiointiin tarvittavat tuotteet sekä uimahallien, kylpylöiden, liikuntapaikkojen ja hotellien kulunvalvontajärjestelmät.

Kulunvalvonta

Metra-kulunvalvonta on suunniteltu asiakaslähtöisesti uimahalleihin, kylpylöihin, hiihtokeskuksiin sekä työpaikoille.

Kylpylöissä ja uimahalleissa toiminta perustuu asiakkaalle koodattavaan rannekkeeseen, jolla asiakas pääsee ostettujen palvelujen perusteella kulkemaan kulkuporteista ja -ovista. Rannekkeella suljetaan ja avataan pukukaapit ja käytetään erilaisia maksullisia palveluja. Poistuessa rannekkeet kerätään pois automaattisesti kulkuportilla. Rannekkeiden koodaus onnistuu helposti lukijalla.

Kulunvalvontajärjestelmä pystytään integroimaan useiden kassajärjestelmien kanssa. Järjestelmän käyttöliittymä on selkeä ja monipuolinen. Ongelmatilanteissa järjestelmään voi ottaa etäyhteyden

Lisää tietoa valmistajan kotisivuilta.

Pukukaapit

Edustamme hollantilaisia Kupan pukutilojen kalusteita ja kaappeja. Kupan säilytysjärjestelmät ovat oikea ratkaisu paikkoihin, joissa kalusteet joutuvat kestämään kovaa kulutusta ja kosteutta. Kalusteet soveltuvat siten niin kylpylöiden, uimahallien, urheilutilojen, sairaaloiden, päiväkotien yms. kulutuksen ja kosteuden kestävyyttä sekä laatua vaativien kohteiden kalusteiksi.

Materiaalina kaapeissa ja lokerikoissa on kulutuksen- ja iskunkestävä korkeapainelaminaatti (HPL), joka on käytännössä lähes rikkoutumaton. Materiaali kestää myös hyvin pesua ja on hygieeninen. Saranat ja muut osat ovat erittäin mittatarkkoja ja soveltuvat siten erittäin hyvin sähköisille lukitusjärjestelmille. Kupan kalusteet on suunniteltu kestämään vuosikymmeniä.

Penkit ovat joko integroidut tai erilliset. Numerointi on kaiverrettuna. Standardivalikoimassa on paljon eri värivaihtoja, saatavana on myös erikoisvärejä. Kaapit on mahdollista myös teipata vapaavalintaisella kuvioinnilla.

Valmistajan kotisivut.

Esite (englanniksi).

Hiustenkuivaimet

Sveitsiläiset REZ-hiustenkuivaimet on suunniteltu erityisesti uimahallien ja kylpylöiden vaativiin olosuhteisiin, sekä muihin kohteisiin, joissa mekaaninen kestävyys joutuu koville. REZ-hiustenkuivaimien runko on iskunkestävää muovia.

Säädettävissä malleissa Vendaval V ja V/L liukukiskot maalattua terästä. Kisko valkoinen RAL 9010 tai alumiini RAL 9006.

Seinälle asennettavat Vendaval mallit on kaikki varustettu käynnistys- ja pysäytysautomatiikalla. Puhaltimien teho on 2000W.

Uima-asukuivain

Uima-asukuivain parantaa uimahallien ja kylpylöiden asiakaskokemusta poistamalla vain 10 sekunnissa jopa 95% uima-asuun imeytyneestä vedestä. Pyörimisteho 2800 kierrosta/min, jolloin vesi poistuu tehokkaasti uimapuvusta, mutta on silti hellävarainen tekstiileille. Kuivain on myös helppo ja turvallinen käyttää. Kuivaimen saa tilattua myös haluamallaan kuvalla tai esimerkiksi omalla logolla.

Mitat ja tekniset tiedot:

  • Korkeus 555 mm
  • Leveys 350 mm
  • Syvyys 300 mm
  • Paino 22 kg
  • Melutaso < 70 dB
  • Jännite 230V/50Hz
  • Teho 0,28 kW

Lisävarusteena saatavilla vesisäiliö, mikäli vedenpoistoa ei ole mahdollista toteuttaa muulla tavoin. Vesisäiliö on helppo asentaa kuivaajan alle ja sen kapasiteetti on 13 L.

Vesisäiliön mitat:

  • Korkeus 386 mm
  • Leveys 350 mm
  • Syvyys 300 mm

Tekniset tiedot (englanniksi), PDF.

Uimahousulokerikot

Pesuhuonetiloihin suunniteltu uimahousulokerikko valmistetaan iskunkestävästä polystyreenistä asiakastilauksena. Perusväreinä valkoinen, harmaa ja sininen. Muut värit tarkastettava erikseen.

Lokerikko koostuu useasta 195×250 mm kuusikulmaisesta kennosta, jotka on kasattu yhteen liimaamalla. Ainevahvuus kennoissa on 6 mm ja ”pannassa” 8 mm. Yhdessä yksikössä on 1-28 kpl lokeroita.

Esimerkkimittoja.

Jalkojen desinfiointi

Jalkojen desinfiointipisteet asennetaan märkätilojen yhteyteen, jolloin asiakas voi desinfioida jalkansa niin halutessaan.

Desinfioinnin vaikutus perustuu desinfiointiaineeseen, joka on sekoitettu vesipainetoimisella annostelupumpulla vesijohtoverkostosta otettuun veteen. Seos annostellaan jaloille asiakkaan painettua jalkasuihkun annostelupainiketta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!