Uima-altaan hiekkasuodatin AFT

Toimintavarma ja pitkäikäinen uima-allassuodatin monitieventtiilillä.

Voit tiedustella tuotteen saatavuutta sähköpostitse pool4you@pool4you.fi

Uima-allasveden hiekkasuodatus on tärkein yksittäinen asia veden puhtaana pitämiseksi. Hiekkasuodatuksella poistetaan allasvedestä siihen kertyneet kiinteät roskat ja hiukkaset. Allasveden pitää kiertää suodattimen läpi 1-2 kertaa vuorokaudessa. Suodattimessa oleva kvartsihiekka vastavirtahuuhdellaan puhtaaksi vähintään kerran kuukaudessa tai tarpeen mukaan. Hyvään suodatukseen vaikuttavat suodatushiekan määrä ja suodatuksen virtausnopeus. Virtausnopeus ei saa olla liian suuri, koska silloin lika ei suodatu, vaan menee suodattimen hiekan läpi takaisin altaaseen. Allaspumpun ja hiekkasuodattimen koko pitää aina mitoittaa altaan koon mukaan.

Lasikuituvahvisteisesta lujitemuovista valmistettu saumaton AFT-hiekkasuodatin on pitkäikäinen ja erittäin toimintavarma. Suodatin on varustettu painemittarilla, sihtiputkilla ja erillisellä tyhjennysyhteellä. Suodattimen toimintoja ohjataan säiliön päälle sijoitetulla helppokäyttöisellä monitieventtiilillä, jonka toiminnot ovat suodatus, vastavirtahuuhtelu, jälkihuuhtelu, kierrätys, viemäri ja suljettu.

AFT-hiekkasuodatin on saatavana kahtena eri mallina. Katso tarkemmat tiedot “Mallit ja mittatiedot” -välilehdeltä.

Suodatushiekkana käytetään kvartsihiekkaa raekooltaan 0,5 – 1 mm. Huomaathan, että kvartsihiekka ei sisälly toimitukseen, vaan se pitää hankkia erikseen.

Mallinumero kertoo myös suodattimen halkaisijan (esim. AFT-450 = halkaisija 450 mm). Molempien mallien putkiliitännät ovat 1 1/2″ sk.

MALLI
SUODATUS
m3/h
HIEKKAA kg ALTAAN
KOKO
m3
H
M
N
PAINO kg
AFT-450 8 70 15-30 1005 815 745 20,5
AFT-500 9 80 20-50 1015 825 755 22,5