Suodatinpaketti AFS-450 Badu (alle 30 m3 altaille)

Valmis hiekkasuodatinpaketti sisältäen kvartsihiekan.

Voit tiedustella tuotteen saatavuutta sähköpostitse pool4you@pool4you.fi

Hiekkasuodatin ja laadukas pumppu ovat olennainen osa uima-altaan veden pitämiseksi puhtaana ja kirkkaana. Uima-altaaseen joutuu aina epäpuhtauksia muun muassa altaan käyttäjistä, ilmasta ja altaan ympäristöstä. Suodattimen tehtävänä on poistaa vedestä nämä mekaaniset epäpuhtaudet, kuten hiukset ja karvat, ihosta irtoavat partikkelit, siitepöly ja levä. Suodattimen hiekka vastavirtahuuhdellaan puhtaaksi siihen kertyneistä roskista 1-2 viikon välein. Pumppu huolehtii uima-allasveden kierrättämisestä hiekkasuodattimen läpi ja edelleen takaisin altaaseen. Myymissämme suodatinpaketeissa pumppu ja suodatin ovat aina mitoitettu oikein toisiinsa nähden.

Hiekkasuodatinpaketti AFS-450 Badu Prime 7 -pumpulla soveltuu alle 30 m³ altaille. Lasikuituvahvisteisesta lujitemuovista valmistettu AFS-suodatin on pitkäikäinen ja erittäin toimintavarma. Saumaton rakenne takaa vuotamattoman ja huolettoman käytön. Suodatin on varustettu sihtiputkilla, erillisellä tyhjennysyhteellä ja painemittarilla. Helppokäyttöinen monitieventtiili on sijoitettu säiliön sivuun. Monitieventtiilin liitännät ovat 1 1/2″.

Badu Prime 7 on muovirakenteinen ja hiljainen allaspumppu kiinteällä karkeasuodattimella. Pumpun kapasiteetti on 7 m³/h ja se voidaan asentaa enintään 3 metriä altaan vedenpinnan ala- tai yläpuolelle. Pumppu on varusteltu ruostumattomalla käyttöakselilla sekä mekaanisella akselitiivisteellä. Paineliitäntä 1 1/2″ sk ja imuliitäntä 1 1/2″ sk. Saatavana on sekä 1- että 3-vaiheinen versio.

 

– AFS-450 hiekkasuodatinsäiliö
– Monitieventtiili säiliön sivulla.
– Badu Prime 7 allaspumppu, 1 -tai 3-vaiheisella moottorilla
– 75 kg kvartsihiekkaa