Suodatinpaketti AFS-500 Badu (20-50 m3 altaille)

Valmis hiekkasuodatinpaketti sisältäen kvartsihiekan.
Voit tiedustella tuotteen saatavuutta sähköpostitse pool4you@pool4you.fi

Hiekkasuodatin ja laadukas pumppu ovat olennainen osa uima-altaan veden pitämiseksi puhtaana ja kirkkaana. Uima-altaaseen joutuu aina epäpuhtauksia muun muassa altaan käyttäjistä, ilmasta ja altaan ympäristöstä. Suodattimen tehtävänä on poistaa vedestä nämä mekaaniset epäpuhtaudet, kuten hiukset ja karvat, ihosta irtoavat partikkelit, siitepöly ja levä. Suodattimen hiekka vastavirtahuuhdellaan puhtaaksi siihen kertyneistä roskista 1-2 viikon välein. Pumppu huolehtii uima-allasveden kierrättämisestä hiekkasuodattimen läpi ja edelleen takaisin altaaseen. Myymissämme suodatinpaketeissa pumppu ja suodatin ovat aina mitoitettu oikein toisiinsa nähden.

Hiekkasuodatinpaketti AFS-500 Badu Prime 11 -pumpulla soveltuu 20-50 m³ altaille. Lasikuituvahvisteisesta lujitemuovista valmistettu AFS-suodatin on pitkäikäinen ja erittäin toimintavarma. Saumaton rakenne takaa vuotamattoman ja huolettoman käytön. Suodatin on varustettu sihtiputkilla, erillisellä tyhjennysyhteellä ja painemittarilla. Helppokäyttöinen monitieventtiili on sijoitettu säiliön sivuun. Monitieventtiilin liitännät ovat 1 1/2″.

Badu Prime 11 on muovirakenteinen ja hiljainen allaspumppu kiinteällä karkeasuodattimella. Pumpun kapasiteetti on 11 m³/h ja se voidaan asentaa enintään 3 metriä altaan vedenpinnan ala- tai yläpuolelle. Pumppu on varusteltu ruostumattomalla käyttöakselilla sekä mekaanisella akselitiivisteellä. Paineliitäntä 1 1/2″ sk ja imuliitäntä 1 1/2″ sk. Saatavana on sekä 1- että 3-vaiheinen versio.

– AFS-500 hiekkasuodatinsäiliö
– Monitieventtiili säiliön sivulla
– Badu Prime 11  allaspumppu 1 -tai 3-vaiheisella moottorilla
– 75 kg kvartsihiekkaa