Mr. Silence invertteri-ilmalämpöpumppujen uusi erä on saapunut varastoomme!

Ammattilaiset palveluksessasi

Aqua Nova Oy ja Suomen Allaslaite Oy​ yhdistyivät 1.2.2022  Pool4You -nimiseksi yritykseksi.

Synergiasta syntyi toimija, joka​ hallitsee suvereenisti niin uimahallien, kylpylöiden, hotellien, palvelutalojen, kuntoutuslaitosten kuin kotipihojen​ altaat ja uimavesien käsittelyjärjestelmät. Pool4You -ammattitaito kumpuaa molempien yritysten pitkästä ja kunniakkaasta historiasta.  Lähes 40-vuoden kokemuksella olemme suunnitelleet ja toteuttaneet satoja allas- ja vedenkäsittelyprojekteja Suomessa ja ulkomailla.

Suunnittelemme ja asennamme räätälöidyt ja vakioidut allasratkaisut allaslaitteineen niin koteihin kuin julkisiin tiloihin.

Säännöllinen huoltopalvelumme pitää laitteiston kunnossa ja altaan houkuttelevana, sekä toimittaa tarvittavat varaosat ja antaa neuvontaa. Huollamme myymämme laitteet koko niiden elinkaaren ajan.

Olemme julkisen sektorin johtava vedenkäsittelykemikaalien toimittaja, joten ammattitaito sekä osaaminen näkyvät asiakkaillemme laadukkaina tuotteina ja kattavana tarjontana.

Laajasta PVC-osavalikoimastamme löytyvät osat kaikkiin putkitustarpeisiin.

Aqua Novan osana toiminut, juoma- ja teollisuusveden puhdistamiseen keskittynyt vedenkäsittelyosasto, jatkaa toimintaansa osana Pool4Youta Water4You-brändin alla.

Tervetuloa myymäläämme!

Palvelemme sekä yksityis- että yritysasiakkaita Turun Metsämäen toimipisteessämme, jossa sijaitsee varastojen, toimitilojen ja näyttelytilojen lisäksi myymälämme.

Jyväskylän toimipisteessämme toimii julkisten tilojen altaiden suunnittelu- ja myyntipalvelu.

Monipuolisen verkkokauppamme kautta tarjoamme laajan valikoiman tuotteita helposti hankittavaksi, joko toimituksella tai noudettavaksi myymälästä.

Palvelemme sinua!