Toimituskuluja laskettu huomattavasti!

Ammattilaiset palveluksessasi

Aqua Nova Oy ja Suomen Allaslaite Oy​ yhdistyivät 1.2.2022  Pool4You -nimiseksi yritykseksi. Synergiasta syntyi toimija, joka​ hallitsee suvereenisti niin uimahallien, kylpylöiden, hotellien, palvelutalojen, kuntoutuslaitosten kuin kotipihojen​ altaat ja uimavesien käsittelyjärjestelmät.

Pool4You -ammattitaito kumpuaa molempien yritysten pitkästä ja kunniakkaasta historiasta.  Lähes 40 vuoden kokemuksella olemme suunnitelleet ja toteuttaneet satoja allas- ja vedenkäsittelyprojekteja Suomessa ja ulkomailla, niin yksityisasiakkaille kuin julkisiin kohteisiin.

Toimintaperiaatteemme on yksinkertainen: kokonaisvaltaista laatua luotettavasti, vastuullisesti ja helposti. Yrityksellämme on sekä ISO9001 laatusertifikaatti että ISO14001 ympäristösertifikaatti.

Pool4You Private yksityis- ja yritysasiakkaille

Suunnittelemme ja asennamme räätälöidyt ja vakioidut allasratkaisut allaslaitteineen. Valikoimaamme kuuluvat myös kaikki uima-altaan hoitoon tarvittavat kemikaalit ja välineet.

Säännöllinen huoltopalvelumme pitää laitteiston kunnossa ja altaan houkuttelevana, sekä toimittaa tarvittavat varaosat ja antaa neuvontaa. Huollamme myymämme laitteet koko niiden elinkaaren ajan. Laajasta PVC-osavalikoimastamme löytyvät osat kaikkiin putkitustarpeisiin.

Palvelemme sekä yksityis- että yritysasiakkaita Turun Metsämäen toimipisteessämme, jossa sijaitsee varaston ja toimitilojen lisäksi myymälämme sekä yritysmyynti. Vuoden 2022 aikana avaamme Helsingin Pitäjänmäkeen showroomin, jonka yhteydessä toimii myös myymälä.

Monipuolisen verkkokauppamme kautta tarjoamme laajan valikoiman uima-allastuotteita helposti hankittavaksi, joko toimituksella tai noudettavaksi myymälästä.

Aqua Novan osana toiminut, juoma- ja teollisuusveden puhdistamiseen keskittynyt vedenkäsittelyosasto, jatkaa toimintaansa osana Pool4Youta Water4You-brändin alla.

 

Pool4You Pro julkiselle sektorille

Pool4You on kilpailukykyisten hintojen sekä nopeiden ja joustavien toimitusten ansiosta  julkisen sektorin johtava uima-allasratkaisujen ja vedenkäsittelykemikaalien toimittaja. Tyypillisiä asiakkaitamme ovat uimahallit, kylpylät, hotellit ja palvelutalot.

Myymme paketteja, jotka sisältävät suunnittelun, toteutuksen, huollon, opastuksen ja kulunvalvonnan.

Kanssamme on helppo asioida. Vaikka kyseessä olisi vaikeaselkoinen tekninen asia, puhumme ihmisen kieltä.

Pidämme sanamme ja hoidamme sovitun. Emmekä jätä ketään yksin, vaan koulutamme laitteistojen käyttäjät ja huollamme räätälöidysti uimaveden käsittelyyn liittyvät laiteet ja järjestelmät.

Uima-allastekniikkaan erikoistunut asennus- ja huoltotiimimme asentaa, huoltaa, korjaa ja opastaa ihan kaikkien allasratkaisujen kanssa. Tiimimme hallitsee isot ja pienet altaat, kylmä- ja lämminvesialtaat, sisä- ja ulkouima-altaat sekä kaikki niihin liittyvät lisäpalvelut ja laitteet. Mikä tahansa altaaseen liittyvä ratkaistava tilanne tuleekin esiin, todennäköisesti kokenut tiimimme pystyy auttamaan.

Pool4You Pro -tuotteistoomme kuuluu kaikki nautinnolliseen vesielämykseen liittyvä: altaat ja allasvarusteet, elämyssuihkut ja höyrysaunat, liukumäet ja kilpailutason varusteet, puku- ja märkätilat, huolto ja hoito, vedenkäsittely ja -puhdistus sekä energiatehokkuuden valvonta.

Palvelemme sinua!