PVC-putket ja -osat

PVC-putkia ja -osia käytetään yleisesti erityyppisten putkistojen asentamiseen. PVC on materiaalina kevyt, helppo asennettava ja kemikaalinkestävä soveltuen useimmille liuottimille, hapoille ja emäksille. Laaja PVC-osavalikoimamme mahdollistaa lähes kaikentyyppisten putkitusten rakentamisen. Uima-altaiden ja vedenkäsittelylaitteiden putkitus toteutetaan tavallisesti PVC-putkilla ja -osilla.

Valikoimaamme kuuluvat myös lämmönkestävä C-PVC, taipuisat PVC-putket ja tietenkin laadukkaat PVC-liimat kaikentyyppisille osille.

Ammattilaisille ja suuriin projekteihin teemme mielellämme tarjouksen suuremmistakin eristä. Maahantuojana tarjoamme kilpailukykyiset hinnat ja suuren varastomme ansiosta pystymme toimittamaan tilaukset nopeasti perille koko Suomeen, joko tilaajan toimipisteeseen tai suoraan työmaalle.

Turun myymälästä ja yritysmyynnistä on saatavilla lähes kaikkia valikoimassamme olevia PVC-tuotteita. Helsingin myymälässä valikoima on huomattavasti rajoitetumpi. Etenkin ennen suurempien erien noutamista suosittelemme varmistamaan saatavuuden puhelimitse.

Voit halutessasi myös tilata PVC-kuvastomme. Lähetämme kuvaston sähköpostiisi pdf-muodossa.

Tilaa PVC-kuvastomme!

array(3) { [0]=> string(3) "560" [1]=> string(3) "563" [2]=> string(3) "572" }