Uima-allaskatteet

Uima-allaskate tuo mukanaan kaikki uima-allaspeitteen edut ja enemmän. Allaskate muuttaa ulkona olevan uima-altaasi allashuoneeksi, jossa sade tai räntäkään eivät haittaa altaasta nauttimista eivätkä syksyn lehdet tai muut roskat päädy altaaseen. Kate estää erittäin tehokkaasti lämmön karkaamista. Auringon tuottama lämpö säilyy katteen alla hyvin ja siten myös lämmittää allasvettä.

Allaskate on pakkasenkestävä, joten sitä ei tarvitse siirtää suojaan talven ajaksi, mutta sen päälle mahdollisesti kertyvää lumikuormaa tulee aika ajoin keventää. Allas on helppo ottaa käyttöön keväällä, sillä sinne ei ole päässyt kulkeutumaan roskia talven aikana.

Katteen moduulit liikkuvat kiskoilla ja ne voi siirtää joko kokonaan tai osittain pois altaan päältä. Katetta valittaessa pitää ottaa huomioon myös terassin koko. Mikäli katteen haluaa siirtää altaan päältä sen koko mitalta, pitää altaan päässä olla terassipintaa vähintään yhden moduulin leveyden verran.

Katettu uima-allas on myös erittäin turvallinen. Oven ollessa lukittuna perheen pienimmät eivät vahingossakaan pääse altaaseen ilman asianmukaista valvontaa eivätkä myöskään lemmikit pääse hyppäämään veteen.

Katteista on saatavana sekä pääty- että sivuovellisia malleja.

2 tuotetta

Järjestä