Uima-allas Pool4You Basic

Pool4You Basic -uima-allas on yllättävän edullinen, mutta laadukas vaihtoehto oman ylellisen kesäkeitaan rakentamiseksi omaan kotipihaasi.

Olemme koostaneet valmiit allaspaketit suosituimmista kokovaihtoehdoistamme. Valmiit paketit sisältävät kaiken tarvittavan suodatuslaitteistosta ja putkitusosista hoitovälineisiin ja hoitoaineisiin.

Valmispaketit alkaen 2800€.

Tilauksesta on saatavana myös laaja valikoima eri kokovaihtoehtoja valmispakettien ulkopuolelta.

Voit valita, haluatko Pool4You Basic -altaasi pyöreänä vai ovaalin mallisena. Pool4You Basic -allas koostuu vankasta teräspeltiseinästä ja erittäin kestävästä allaspussista. Allaspussi on väriltään sininen.

Pyöreät 135/150 cm korkeat altaat pitää upottaa vähintään puolet reunakorkeudestaan. Pyöreä allas ei vaadi erillistä tukirakennetta, mutta maatäyttö sen ympärille on välttämätön. 120 cm korkea pyöreä allas ei vaadi erillistä tukemista ja se voidaan jättää myös maan pinnalle, mutta luonnollisesti senkin voi upottaa osittain tai kokonaan.

Ovaali allas pitää upottaa kokonaan ja se vaatii aina pitkille sivuilleen tukiseinät. Tukiseinät on tuettava maalla ennen altaan täyttöä vedellä.

Valmispaketteina on saatavana seuraavat kokovaihtoehdot:

Pool4You Basic 400 x 150 cm, 19 m3, pyöreä, 2800€
Pool4You Basic 500 x 150 cm, 29 m3, pyöreä, 3200€
Pool4You Basic 614 x 300 x 150 cm, 25 m3, ovaali, 3500€
Pool4You Basic 714 x 400 x 150 cm, 37 m3, ovaali, 4450€ 

Tilauksesta saatavien altaiden kokovaihtoehdot löydät oheisesta liitteestä. Pyytäessäsi tarjouksen tilausaltaasta tarjoamme luonnollisesti altaan lisäksi myös kaikki tarvittavat varusteet.

Valmispakettimme sisältävät kaiken tarvittavan altaan kokoamiseen. Itse altaan lisäksi paketit sisältävät:

  • Hiekkasuodatinpaketti AMT America-pumpulla.
  • Läpiviennit ja putkitusosat.
  • Perushoitovälineet ja hoitoaineiden aloituspakkaus.
  • Portaat neljällä askelmalla ja terassikiinnityssarjalla. Portaiden malli valittavissa kolmesta eri vaihtoehdosta.
  • Yksityiskohtaiset asennusohjeet ja uima-altaan hoito-opas.

Optioina altaisiin on saatavana invertteri-ilmalämpöpumppu ja kelluva allaspeite. Ovaalialtaisiin on mahdollista hankkia myös allaskate.

Pool4You Basic -altaan vankka rakenne kestää hyvin Suomen vuodenajat. Kevään tullen allas on jälleen nopeasti valmiina käyttöön. Asentaminen ei vaadi ammattilaista – suurin osa asiakkaistamme asentaa uuden altaansa itse. Saat toimituksen yhteydessä selkeän ja yksityiskohtaisen asennusohjeen.

Myönnämme Pool4You Basic -altaille viiden vuoden takuun.

Pool4You Basic -uima-allas on laadukas ja silti edullinen vaihtoehto oman keitaan rakentamiseksi. Pyydä meiltä tarpeisiisi räätälöity tarjous ja tehdään yhdessä kesäkeidashaaveistasi totta! Kerrothan yhteydenotossasi minkä kokoluokan altaasta olet kiinnostunut.

4 tuotetta

Järjestä