Jos haaveissasi on laadukas, mutta silti edullinen uima-allas pihalle, Pool4You Basic -allas on oikea vaihtoehto oman ylellisen kesäkeitaan rakentamiseen.

Olemme koostaneet valmiit allaspaketit suosituimmista kokovaihtoehdoistamme. Valmiit paketit sisältävät kaiken tarvittavan suodatuslaitteistosta ja putkitusosista hoitovälineisiin ja hoitoaineisiin.

Tilauksesta on saatavana myös laaja valikoima eri kokovaihtoehtoja valmispakettien ulkopuolelta.

Turun myymälän ulkoterassilla on esillä pyöreä Pool4You Basic -allas.

Pyöreä vai ovaali uima-allas?

Voit valita, haluatko uima-altaasi pyöreänä vai ovaalin mallisena. Pool4You Basic -allas koostuu vankasta teräspeltiseinästä ja erittäin kestävästä allaspussista. Allaspussi on väriltään sininen.

Pyöreät 135/150 cm korkeat uima-altaat pitää upottaa vähintään puolet reunakorkeudestaan. Pyöreä allas ei vaadi erillistä tukirakennetta, mutta maatäyttö sen ympärille on välttämätön. 120 cm korkea pyöreä allas ei vaadi erillistä tukemista ja se voidaan jättää myös maan pinnalle, mutta luonnollisesti senkin voi upottaa osittain tai kokonaan.

Ovaali uima-allas pitää upottaa kokonaan ja se vaatii aina pitkille sivuilleen tukiseinät. Tukiseinät on tuettava maalla ennen altaan täyttöä vedellä.

Valmispaketteina on saatavana seuraavat kokovaihtoehdot:

Pool4You Basic 400 x 150 cm, 19 m3, pyöreä
Pool4You Basic 500 x 150 cm, 29 m3, pyöreä
Pool4You Basic 614 x 300 x 150 cm, 25 m3, ovaali
Pool4You Basic 714 x 400 x 150 cm, 37 m3, ovaali

Tilauksesta saatavien uima-altaiden kokovaihtoehdot löydät oheisesta liitteestä. Pyytäessäsi tarjouksen tilausaltaasta tarjoamme luonnollisesti altaan lisäksi myös kaikki tarvittavat varusteet.

Kaikki tarvittava kerralla

Valmispakettimme sisältävät kaiken tarvittavan uima-altaan kokoamiseen ja käyttöönottoon. Itse altaan lisäksi paketit sisältävät:

  • Uima-altaan koon mukaan mitoitetun hiekkasuodatinpaketin (pumppu, hiekkasuodatin, suodatushiekka).
  • Läpiviennit ja putkitusosat.
  • Perushoitovälineet ja hoitoaineiden aloituspakkaus.
  • Uima-allasportaat neljällä askelmalla ja terassikiinnityssarjalla. Portaiden malli on valittavissa kolmesta eri vaihtoehdosta.
  • Yksityiskohtaiset asennusohjeet ja uima-altaan hoito-opas.

Optioina altaisiin on saatavana invertteri-ilmalämpöpumppu ja kelluva allaspeite. Ovaalialtaisiin on mahdollista hankkia myös allaskate.

Uima-allas Suomen oloihin

Pool4You Basic -uima-altaan vankka rakenne kestää hyvin Suomen vuodenajat. Allasta ei tarvitse tyhjentää kokonaan vedestä talven ajaksi – vedenpinnan laskeminen läpivientien alapuolelle riittää – ja kevään tullen allas on jälleen nopeasti valmiina käyttöön.

Asentaminen ei vaadi ammattilaista ja suurin osa asiakkaistamme asentaakin uuden altaansa itse. Saat toimituksen yhteydessä selkeän ja yksityiskohtaisen asennusohjeen.

Myönnämme Pool4You Basic -uima-altaille viiden vuoden takuun.

Tehdään unelmistasi totta!

Pool4You Basic -uima-allas on laadukas ja silti edullinen vaihtoehto oman kesäkeitaan rakentamiseksi. Valitse jokin valmispaketeistamme tai pyydä meiltä tarpeisiisi räätälöity tarjous ja tehdään yhdessä uima-allashaaveistasi totta!

Kerrothan yhteydenotossasi minkä kokoluokan altaasta olet kiinnostunut.