Pool4You Premium on keraaminen uima-allas sinulle, jolle vain paras on kylliksi hyvä. Keraamisten altaiden näyttävyys on omaa luokkaansa ja laaja koko- muoto- ja värivalikoima takaa sen, että löydät mallistosta varmasti juuri sinun pihakokonaisuuteesi tai sisätiloihin täydellisesti sopivan altaan.

Helsingin Showroomissa  ja Turun myymälän ulkoterassilla on esillä Aqua Nova 53 -mallinen Premium-allas.

Nyt pieni erä Aqua Nova 77 -mallisia Premium-altaita nopeaan toimitukseen suoraan varastostamme!

Altaiden hinnat asennettuna alkaen 30 000 €.

Nautiskelijalle ja kuntouimarille

Pool4You Premium -altaiden 12 eri mallista jokainen löytää varmasti mieleisensä. Perinteisempien mallien lisäksi valikoimasta löytyy muun muassa kuntouintiin sopivia erikoispitkiä malleja. Useimmista malleista on saatavana useampia kokovaihtoehtoja. Portaat ovat aina kiinteä osa allasta.

Jokaisen allasmallin komeuden kruunaa katseita vangitseva pinnoite. Voit valita suosikkisi 12 värivaihtoehdosta.

Mallit, mitat ja värivaihtoehdot löydät esitteestämme.

Innovatiivinen rakenne

Keraamisen altaan ainutlaatuisuus ei rajoitu vain näyttävään ulkonäköön. Sen monikerroksinen oikeista paikoista vahvistettu rakenne takaa altaan pysymisen muodossaan vuodesta toiseen. Päällimmäisenä kerroksena oleva Gelcoat-pinnoite on erittäin vastustuskykyinen UV-säteilylle ja mekaanisille vaurioille. Suurimmalla rasituksella olevat kohdat, kuten esimerkiksi portaat, on erikoisvahvistettu.

Altaan patentoitu keraaminen ydin varmistaa sen, että allas on suojattu osmoosilta sataprosenttisesti. Osmoosilla tarkoitetaan veden tihkumista altaan seinämän läpi.

Keraamisille altaille myönnetään 40 vuoden vuotamattomuustakuu.

Saumaton kokonaisuus

Otsikko on tavallaan sanaleikki, sillä luonnollisesti keraaminen allas on itsessäänkin saumaton, mutta tällä voidaan ajatella myös altaan asettumista luontevasti ympäristöön kuin ympäristöön.

Millä tahansa tavalla allasterassin toteuttaakin, laatalla tai perinteisemmin puusta, keraaminen allas sopii ympäristöönsä täydellisesti ja on aina pihapiirin keskipiste ja katseenvangitsija.

Altaan voi asentaa myös sisätiloihin.

Täydellinen paketti

Meiltä saat myös keraamisen uima-altaan suodatinjärjestelmän, kattavat lisävarusteet kuten invertteri-ilmalämpöpumpun ja luonnollisesti asennuksen.

Laadukas uima-allas ansaitsee myös arvoisensa suojan. Rollo Cover on erityisesti keraamiselle altaalle suunniteltu lamellipeite*. Lamellipeite ehkäisee huomattavasti lämmönhukkaa – peite on käytännössä välttämätön altaissa, joissa on lämmitys. Peite lisää myös altaan turvallisuutta huomattavasti. Altaan voi suojata myös allaskatteella.

* Rollo Cover ei ole saatavana kaikkiin allasmalleihin.