Pool4You Premium on keraaminen uima-allas sinulle, jolle vain paras on kylliksi hyvä. Keraamisten altaiden näyttävyys on omaa luokkaansa ja laaja koko- muoto- ja värivalikoima takaa sen, että löydät mallistosta varmasti juuri sinun pihakokonaisuuteesi tai sisätiloihin täydellisesti sopivan altaan.

Helsingin Showroomissa on esillä Aqua Nova 53 -mallinen Premium-allas.

Nyt pieni erä Aqua Nova 77 -mallisia Premium-altaita nopeaan toimitukseen suoraan varastostamme!

Altaiden hinnat asennettuna alkaen 30000€

Nautiskelijalle ja kuntouimarille

Pool4You Premium -altaiden koko ja muotovaihtoehdoista jokainen löytää varmasti mieleisensä. Komeuden kruunaa katseita vangitseva pinnoite. Valitse suosikkisi 12 värivaihtoehdosta.

Mallit, mitat ja värivaihtoehdot löydät esitteestämme.

Ylivertainen takuu

Pool4You Premium -altaat kestävät erinomaisesti Suomen ilmaston ja ovat suojattuja UV-säteilyltä. Portaat ovat kiinteä osa allasta. Arvoisensa suojan altaille antaa niille suunniteltu erikseen hankittava lamellipeite. Altaille myönnetään 40 vuoden vuotamattomuustakuu.

Jos suunnitelmissasi on ollut hankkia lasikuituallas, saat keraamisella altaalla kaikki sen edut ja vielä enemmän!

Täydellinen paketti

Meiltä saat myös keraamisen uima-altaan suodatinjärjestelmän, kattavat lisävarusteet kuten invertteri-ilmalämpöpumpun ja luonnollisesti asennuksen.

Laadukas uima-allas ansaitsee myös arvoisensa suojan. Rollo Cover on erityisesti keraamiselle altaalle suunniteltu lamellipeite*. Lamellipeite ehkäisee huomattavasti lämmönhukkaa – peite on käytännössä välttämätön altaissa, joissa on lämmitys. Peite lisää myös altaan turvallisuutta huomattavasti. Altaan voi suojata myös allaskatteella.

* Rollo Cover ei ole saatavana kaikkiin allasmalleihin.