Teräs on uima-allasmateriaalina omaa luokkaansa. Teräsallas näyttää upealta ja on erittäin kestävä. Se on ylivoimainen vaihtoehto myös hygienian kannalta – sileän, antibakteerisen pintansa ja saumattoman rakenteensa vuoksi se vaatii hyvin vähän puhdistusta.  Allaskemikaalien käyttö voidaan siis minimoida

Pool4You Steel -altaat ovat täysin kotimaista tuotantoa. Valmispakettialtaiden hinnat toimitettuna alkaen 39 990 €.

Helsingin Showroomissa on esillä 5 x 2,5 metrinen Steel-allas.

 

Pool4You Steel -valmispakettialtaat ovat vaivaton ratkaisu teräsaltaan hankkimiseksi. Tarjolla on kaksi eri kokoa:

Pool4You Steel M 5 x 2,5 metriä
Pool4You Steel L 6 x 3 metriä

Valmispaketit sisältävät teräsaltaan lisäksi hiekkasuodatinlaitteiston, RST-läpiviennit ja kaksi valaisinta. Optiona altaisiin on saatavana muun muassa automaattinen kemikaaliannostelija, lamellipeite, invertteri-ilmalämpöpumppu sekä vastavirtauintilaite.

Mikäli valmispakettivaihtoehdot eivät ole mieleesi, voidaan teräksinen uima-allas valmistaa lähes minkä muotoiseksi tahansa. Se on myös muokattavissa myöhemmin, jos altaaseen halutaan lisätä vaikkapa integroidut portaat.

Teräs muotoutuu myös kaarevaksi, joten allas voidaan sovittaa lähes mihin ympäristöön tahansa asiakkaan tarpeiden ja tilan asettamien vaatimusten mukaan. Teräsallas voidaan myös toimittaa paikkoihin, joihin lasikuituallas ei mahdu, kuten vaikkapa ahtaaseen kellaritilaan.

Teräsaltaan saa nopeasti käyttökuntoon. Verrattuna esimerkiksi laatoitettuun altaaseen, teräsallasta asennettaessa ei tarvitse odottaa betonin kuivumista tai huolehtia muista pohjatöistä. Perustuskustannukset ovat siis huomattavasti edullisemmat, kompensoiden teräsaltaan jonkin verran korkeampaa hankintahintaa.

Teräsaltaan huoltokulut sen elinkaaren aikana ovat myös ylivoimaisesti edullisemmat laatta-altaaseen verrattuna.

Teräksisen uima-altaan korroosionkestävyys antaa sille pitkän käyttöiän. Ruostumaton teräs on myös yksi ympäristöystävällisimmistä materiaaleista ja täysin kierrätettävissä altaan käytöstäpoiston jälkeen.

Kun altaan suunnitelijat, valmistaja ja toimittaja ovat kotimaisia, voidaan asiakkaan kaikkin tarpeisiin vastata nopeasti ja laadukkaasti. Tekemällä altaallesi huoltosopimuksen voit keskittyä siihen mikä on olennaisinta – altaastasi nauttimiseen.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan sinulle oma Pool4You Steel -allas.