Ceres S 61 altaan peruspuhdistukseen

Valitettavasti emme saa Ceres S 61 pesuainetta enää lisää varastoomme. Pyrimme saamaan korvaavan tuotteen valikoimaamme mahdollisimman pian. 

Voit tiedustella tuotteen saatavuutta sähköpostitse pool4you@pool4you.fi

Ceres S 61 on tehokas puhdistusaine tyhjän uima-altaan peruspuhdistukseen. Ceres S 61 poistaa ilman mekaanisia apuvälineitä levän, kalkin ja ruosteen aiheuttamat kerrostumat. Ceres S 61 ei vahingoita keinohartsia eikä muita vedenalaisia maalipintoja. Ceres S 61 ei sovellu käytettäväksi silloin, kun altaassa on vettä.

Käytä Ceres S 61 -kemikaalia turvallisesti. Lue aina etiketti ja valmistetiedot ennen käyttöä ja noudata sekä turva- että annosteluohjetta. Ceres S 61 -kemikaalia on saatavana 1 l, 5 l ja 10 l astioissa.

Laimennetaan suhteessa 1 osa Ceres S 61:sta ja 5 osaa vettä. Laimennettua pesuainetta levitetään sienellä tai rievulla puhdistuskohteeseen. Liuoksen annetaan vaikuttaa jonkin aikaa ja huudotaan hyvin vedellä.

VAARA
Voi syövyttää metalleja. Voimakkaasti ihoa syövyttävää ja silmiä vaurioittavaa. Saattaa aiheuttaa hengitysteiden ärsytystä. Käytä suojakäsineitä/suojavaatetusta/silmiensuojainta/kasvonsuojainta. JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Huuhdo suu. EI saa oksennuttaa. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista.

FARA
Kan vara korrosivt för metaller. Orsakar allvarliga frätskador på hud och ögon. Kan orsaka irritation i luftvägarna. Använd skyddshandskar/skyddskläder/ögonskydd/ansiktsskydd. VID FÖRTÄRING: Skölj munnen. Framkalla INTE kräkning. VID KONTAKT MED ÖGONEN: Skölj försiktigt med vatten i flera minuter. Ta ur eventuella kontaktlinser om det går lätt. Fortsätt att skölja.

Käyttöturvallisuustiedotteet

 

Ceres S 61 toimitetaan aina suoraan tilauksessa annettuun toimitusosoitteeseen Postin rahtipalvelua käyttämällä. Useimmat uima-allaskemikaalit luokitellaan kuljetuksessa vaarallisiksi aineiksi, joten niitä ei voida toimittaa normaalina postipakettina tai Postin palvelupisteeseen noudettaviksi. Tutustu toimitusehtoihimme.

Voit halutessasi antaa ostoskorisivun lisätietokohdassa luvan jättää tilaus esimerkiksi talon pihaan ilman erillistä ilmoitusta. Huomioithan, että tuotteiden jättäminen on asiakkaan omalla vastuulla. Muussa tapauksessa jakelija ottaa yhteyttä puhelimitse toimitusajankohdan sopimiseksi.

 

SKU: