Ceres S 61 altaan peruspuhdistukseen

Tehokas puhdistusaine tyhjän uima-altaan peruspuhdistukseen.

Huom! Myymme vielä vanhaa Aqua Novan varastoa loppuun, joten tuote saatetaan toimittaa tuotekuvasta poikkeavalla etiketillä.

Saatavilla seuraavista myymälöistämme:

Turku

Ceres S 61 on tehokas puhdistusaine tyhjän uima-altaan peruspuhdistukseen. Ceres S 61 poistaa ilman mekaanisia apuvälineitä levän, kalkin ja ruosteen aiheuttamat kerrostumat. Ceres S 61 ei vahingoita keinohartsia eikä muita vedenalaisia maalipintoja. Ceres S 61 ei sovellu käytettäväksi silloin, kun altaassa on vettä.

Käytä Ceres S 61 -kemikaalia turvallisesti. Lue aina etiketti ja valmistetiedot ennen käyttöä ja noudata sekä turva- että annosteluohjetta. Ceres S 61 -kemikaalia on saatavana 1 l, 5 l ja 10 l astioissa.

Laimennetaan suhteessa 1 osa Ceres S 61:sta ja 5 osaa vettä. Laimennettua pesuainetta levitetään sienellä tai rievulla puhdistuskohteeseen. Liuoksen annetaan vaikuttaa jonkin aikaa ja huudotaan hyvin vedellä.

Ceres S 61 toimitetaan aina suoraan tilauksessa annettuun toimitusosoitteeseen Postin rahtipalvelua käyttämällä. Useimmat uima-allaskemikaalit luokitellaan kuljetuksessa vaarallisiksi aineiksi, joten niitä ei voida toimittaa normaalina postipakettina tai Postin palvelupisteeseen noudettaviksi. Tutustu toimitusehtoihimme.

Voit halutessasi antaa ostoskorisivun lisätietokohdassa luvan jättää tilaus esimerkiksi talon pihaan ilman erillistä ilmoitusta. Huomioithan, että tuotteiden jättäminen on asiakkaan omalla vastuulla. Muussa tapauksessa jakelija ottaa yhteyttä puhelimitse toimitusajankohdan sopimiseksi.