Uppopumppu Kärcher SP 17.000

Tehokas uppopumppu 17 000 l/h teholla ja  1 mm jäännösvesikorkeudella.

Varastossa seuraavissa myymälöissämme:

Turku

Kärcher SP 17.000 Flat Level Sensor on tehokas uppopumppu, joka pystyy tyhjentämään jopa 17 000 litraa kirkasta tai lievästi saastunutta vettä tunnissa. Laite sopii erinomaisesti uima-altaiden tyhjennykseen. Kestävä ruostumattomasta teräksestä valmistettu kotelo sekä liukurenkaalla varustettu keraaminen tiiviste tekevät pumpusta erityisen kestävän. Toimitus sisältää ruostumattomasta teräksestä valmistetun esisuodattimen

Pumppu on varustettu portaattomalla tasosäätimellä, joka käynnistää pumpun välittömästi kosketuksesta veden kanssa. Pumpussa on myös taitettavat tukijalat, jotka mahdollistavat pumpun käynnistymisen 7 millimetrin veden tasosta alkaen. Kytkimen avulla pumppu voidaan asettaa jatkuvatoimiseen käyttöön manuaalitilassa. Se pystyy luotettavasti pumppaamaan vettä pois jopa 1 millimetrin jäännösvesitasoon asti – sekä jatkuvatoimisesti että automaattitilassa, kun tasonsäädin on asetettu vastaavasti.

Letku on helppo kiinnittää pumppuun Quick Connect -pikaliitännällä. Pumpun voi ostaa letkun kanssa tai ilman, letku on hankittavissa myös erikseen.

Maks. moottoriteho (W): 550
Maks. vesimäärä (l/h): < 17000
Ulostulolämpötila (°C): max. 35
Pumppauskorkeus (m): 9
Paine (bar) max.: 0,9
Tasoimu (mm:) 1
Hiukkaskoko (mm): max. 5
Upotussyvyys (m): max. 7
Jäännösveden korkeus (mm): 1
Liitäntäkierre G: 1 1/2″
Virtajohto (m): 10
Jännite (V): 230 – 240
Taajuus (Hz): 50
Mitat (p x l x k) (mm): 238 x 293 x 356
Paino (ilman varusteita) (kg): 6
Paino (sis. tuotepakkauksen) (kg): 7,3

SKU: