Uima-altaat

Ihminen viettää työssä keskimäärin 33 % elämästään ja nukkuu saman verran. Television, puhelimen ja tietokoneen ruutua tuijotetaan niin töissä kuin vapaa-ajalla, mikä vie peräti 41 %. Ruumiinkunnon ylläpitoon sen sijaan käytämme vain 0,69 % ja rakkaittemme kanssa ainoastaan 6,8 % ajastamme.

Siksi suosittelemme tähän pysyvää muutosta. Hanki allas. Oma uima-allas. Omalle pihalle.

Syitä on useita.

Allas on ihana.
Allas on sosiaalinen.
Allas on läpivuotinen.
Allas tekee hyvää.

Pool4You -uima-allas on helppo hankkia ja hoitaa.

Valikoimastamme löydät unelmiesi uima-altaan, sellaisen joka ilahduttaa kaikkia ikäpolvia, vilvoittaa helteillä ja lumoaa tummina, tähtikirkkaina öinä.

Pool4You-tuotteistoomme kuuluu kaikki nautinnolliseen vesielämykseen liittyvä: uima-altaat ja allasvarusteet, altaan huolto ja hoito sekä allasvedenkäsittely ja -puhdistus.

Kun teet räätälöidyn sopimuksen kausihuollosta, altaasi pysyy aina parhaassa käyttökunnossa. Luonnollisesti voit tilata meiltä myös altaan asennuksen.

Kokonaisvaltaista laatua

Toimintaperiaatteemme on yksinkertainen: kokonaisvaltaista laatua luotettavasti, vastuullisesti ja helposti.

Kanssamme on helppo asioida. Vaikka kyseessä olisi vaikeaselkoinen tekninen asia, puhumme ihmisen kieltä. Pidämme sanamme ja hoidamme sovitun. Emmekä jätä ketään yksin, vaan koulutamme laitteistojen käyttäjät ja huollamme räätälöidysti uimaveden käsittelyyn liittyvät laitteet ja järjestelmät.

Tehdään unelmasi todeksi

Pool4You-altaiden laajasta valikoimasta löydämme jokaiseen tarpeeseen ja jokaiselle budjetille vaihtoehdon. Saat hankinnallesi halutessasi myös joustavan rahoituksen.

Soita, ota yhteyttä lomakkeella tai tule käymään Turun tai Helsingin myymälässämme ja lähdetään kartoittamaan juuri sinulle sopivinta uima-allasvaihtoehtoa!

array(6) { [0]=> string(3) "561" [1]=> string(4) "1044" [2]=> string(4) "1045" [3]=> string(4) "1170" [4]=> string(4) "1173" [5]=> string(4) "1285" }