Uima-altaan hiekkasuodatin Cantabric Side ja Top

Vahvarakenteinen uima-altaan hiekkasuodatin, jossa monitieventtiili joko säiliön sivussa tai päällä.

Varastossa seuraavissa myymälöissämme:

Turku

Cantabric on erittäin vahvarakenteinen uima-altaan hiekkasuodatin. Suodattimesta on saatavana side mount -versio, jossa monitieventtiili on säiliön sivulla sekä top mount -versio, jossa monitieventtiili on säiliön päällä. Kumpaakin mallia on saatavana kahdessa eri koossa suoraan verkkokaupasta.

Säiliö on varustettu painemittarilla, sihtiputkilla ja tyhjennysyhteellä. Suodattimen toimintoja monitieventtiilillä (6-tieventtiili), jonka toiminnot ovat suodatus, vastavirtahuuhtelu, jälkihuuhtelu, kierrätys, viemäri ja suljettu. Monitieventtiilin liitännät (tulo, paluu, viemäri) ovat 1 1/2″ sisäkierteellä. Side mount -version kansi on kirkasta kloorinkestävää muovia.

400 Side ja Top Mount -mallit sopivat alle 30 m3 altaille. Hiekkamäärä 50 kg.

500 Side ja Top Mount -mallit sopivat alle 50 m3 altaille. Hiekkamäärä 100 kg.

Valikoimaamme kuuluu myös malli 600 Side Mount, joka sopii alle 70 m3 altaille, hiekkamäärä 150 kg. Tätä suodatinta ei ole verkkokauppamyynnissä, tiedustele saatavuutta asiakaspalvelustamme.

Toimitus sisältää suodatinsäiliön, monitieventtiilin ja painemittarin. Huomaathan, että suodattimessa käytettävä kvartsihiekka pitää hankkia erikseen.

Tilauksen toimitustapana käytetään aina Postin rahtipalvelun kotitoimitusta pakkauksen koon vuoksi.

SKU: