ASIN Aqua Redox annostelulaite

Mittaa altaan vesiarvot ja annostelee kloorin sekä ph-säätökemikaalin täysin automaattisesti.

Varastossa seuraavissa myymälöissämme:

Turku

Vie allasvetesi hoito uudelle tasolle täysin automaattisella Aseko ASIN Aqua mitta- ja annostelulaitteella! Laite seuraa altaasi veden redox- ja pH-arvoa jatkuvasti ja annostelee veden säätökemikaaleja tarpeen mukaan. Kun ASIN Aqua hoitaa allastasi, voit olla varma siitä, että veden kemialliset arvot ovat aina kohdallaan ja voit käyttää aikasi siihen mikä on tärkeintä – uimiseen.

ASIN Aqua Redox -mallin Redox ja pH-anturit mittaavat veden arvoja jatkuvasti ja laitteen annostelupumput annostelevat nestemäistä klooria (Natriumhypokloriitti 10%) ja pH:n säätökemikaalia (Rikkihappo 20%) veteen tarpeen mukaan. Näin kemikaaleja annostellaan kustannustehokaasti ja turvallisesti vain tarvittava määrä.

Kaikkia toimintoja hallitaan selkeältä kosketusnäytöltä, joka myös kertoo redox ja pH-arvot reaaliaikaisesti. Molempien arvojen tavoitearvo ja altaan tiedot asetetaan laitteeseen, jonka jälkeen annostelu tapahtuu täysin automaattisesti. Laitteen monipuoliset turvaominaisuudet varmistavat, ettei kemikaalien yliannostelua tapahdu. Mikäli asetetuista ala- ja yläraja-arvoista poiketaan esimerkiksi häiriötilanteen vuoksi, antaa laite hälytyksen.

Asin Aqua Redox NET -malli on liitettävissä Ethernet-kaapelilla verkkoon, jolloin laitteen mittaamia arvoja voidaan seurata mobiilisovelluksesta tai selainpohjaisesta sovelluksesta. Arvot päivitetään verkkoon 10 sekunnin välein. Selainpohjainen sovellus näyttää laitteen mittaamien arvojen historian sekä tiedot kemikaaliannosteluista sekä mahdollisista virhetilanteista 30 päivän ajalta. * NET-mallissa on myös liitännät ulkoiselle kosketusnäytölle ja lämpömittarille (erikseen tilattavat lisävarusteet).

Laitteen käyttöliittymän kieli englanti/saksa/venäjä, suomi ei saatavilla. Käyttöohjeet suomenkieliset.

* Mobiilisovellus ja selainpohjainen sovellus sekä niiden ylläpito ja toiminta ovat laitevalmistajan vastuulla. Mahdolliset muutokset Aqua Novasta riippumattomia. Sovellukset toimivat ainoastaan arvojen näyttämiseen, laitteen etähallinta niiden kautta ei ole mahdollista.

– ASIN Aqua Redox automaattinen annostelulaite
– pH- ja Redox-anturit
– liitinosat kemikaaliastioille
– sulkuventtiilit putkistoliitokseen
– PE-letku laitteen ja liitinosien välille.

Muut mahdollisesti tarvittavat putkitusosat hankittava erikseen.

Annosteluun käytettävät kemikaalit: Kloori: Natriumhypokloriitti 10% ja pH:n säätö Rikkihappo 20%, molempia saatavana 30 litran astioissa.

SKU: