Toimituskuluja laskettu huomattavasti!

Meille töihin?

Pool4You hallitsee suvereenisti niin uimahallien, kylpylöiden, hotellien, palvelutalojen, kuntoutuslaitosten kuin kotipihojen​ altaat ja uimavesien käsittelyjärjestelmät.

Tarjoamme monipuolisia ja kiinnostavia työtehtäviä sekä kehittymisen mahdollisuuksia niin kokeneille ammattilaisille kuin työuransa alkupuolella oleville.

Tarjoamamme tehtävät vaihtelevat kentällä tapahtuvasta asennuksesta ja huollosta projektisuunnittelun ja -hoidon kautta aina toimistotyöhön ja varastotoimintoihin saakka. Sopiva henkilö voi olla työuraansa vasta aloitteleva tyyppi, alanvaihtaja tai jo rautainen ammattilainen. Kerro meille kokemuksestasi ja toiveistasi työtehtävien suhteen! Vastineeksi työpanoksesta tarjoamme kilpailukykyisen palkan, kattavat henkilöstöedut ja työkaverit, jotka ovat yhtä monipuolisia, kuin tarjoamamme tehtävätkin.

Pool4Youn toimipisteet sijaitsevat Turussa, Jyväskylässä, Lahdessa ja Helsingissä. Asennus- ja huoltotehtävissä asuinpaikkasi ei välttämättä tarvitse sijaita juuri näiden paikkakuntien läheisyydessä, sillä toimialueemme on koko Suomi. Projektiluontoisesti  työ saattaa viedä myös ulkomaille eli reissumieltä tarvitaan etenkin näissä positioissa.

Vaikka meillä ei olisikaan juuri tällä hetkellä paikkaa avoinna, voit jättää meille yhteystietosi ja CV:si jolloin otamme yhteyttä, mikäli sinun osaamisalueellesi soveltuva paikka avautuu.

Avoimet työpaikat:

Sähkö- tai automaatioasentaja

Etsimme sähkö- tai automaatioasennuksen osaajaa monipuolisiin ja vaihteleviin tehtäviin. Päätehtäviäsi ovat yksityisasiakkaiden uima-altaiden vedenkäsittelyjärjestelmät, niiden asennus ja huolto sekä uima-allasasennukset ja uima-allaslaitteiden asennukset. Työpaikka sijaitsee Turussa, mutta toivomme sinulta valmiutta liikkumiseen koko Suomen alueella yrityksen autolla. Haku on voimassa 23.9.2022 saakka.

Tutustu työtehtävään ja hae paikkaa Jobillan sivuilla.

Huomaathan, että tätä paikkaa tulee hakea linkitetyn sivun kautta, ei tämän sivun työnhakulomakkeella.

Avoin haku

Voit jättää meille avoimen hakemuksen täyttämällä alla olevan lomakkeen ja liittämällä mukaan CV:si pdf-muodossa. Otamme sinuun yhteyttä, mikäli osaamisalueellesi soveltuva paikka avautuu.

Jättäessäsi meille yhteystietosi ja CV:si hyväksyt, että Pool4You Oy tallentaa tiedot järjestelmäänsä. Tietoja käytetään ainoastaan työnhakuun liittyviin prosesseihin.

Mikäli haluat poistaa tietosi avoimesta hausta, voit lähetää poistopyynnön osoitteeseen pool4you@pool4you.fi.