Haemme kesätyöntekijää Turun myymäläämme!

Meille töihin?

Pool4You hallitsee suvereenisti niin uimahallien, kylpylöiden, hotellien, palvelutalojen, kuntoutuslaitosten kuin kotipihojen​ altaat ja uimavesien käsittelyjärjestelmät.

Tarjoamme monipuolisia ja kiinnostavia työtehtäviä sekä kehittymisen mahdollisuuksia niin kokeneille ammattilaisille kuin työuransa alkupuolella oleville.

Tarjoamamme tehtävät vaihtelevat kentällä tapahtuvasta asennuksesta ja huollosta projektisuunnittelun ja -hoidon kautta aina toimistotyöhön ja varastotoimintoihin saakka. Sopiva henkilö voi olla työuraansa vasta aloitteleva tyyppi, alanvaihtaja tai jo rautainen ammattilainen. Kerro meille kokemuksestasi ja toiveistasi työtehtävien suhteen! Vastineeksi työpanoksesta tarjoamme kilpailukykyisen palkan, kattavat henkilöstöedut ja työkaverit, jotka ovat yhtä monipuolisia, kuin tarjoamamme tehtävätkin.

Pool4Youn toimipisteet sijaitsevat Turussa, Jyväskylässä, Lahdessa ja Helsingissä. Asennus- ja huoltotehtävissä asuinpaikkasi ei välttämättä tarvitse sijaita juuri näiden paikkakuntien läheisyydessä, sillä toimialueemme on koko Suomi. Projektiluontoisesti  työ saattaa viedä myös ulkomaille eli reissumieltä tarvitaan etenkin näissä positioissa.

Vaikka meillä ei olisikaan juuri tällä hetkellä paikkaa avoinna, voit jättää meille yhteystietosi ja CV:si jolloin otamme yhteyttä, mikäli sinun osaamisalueellesi soveltuva paikka avautuu.

Avoimet työpaikat: Kesätyöntekijä

Haemme kesätyöntekijää Turun Orikedon myymäläämme ajalle 6.5. – 31.7.2024. Aloittaminen mahdollista jo huhtikuussa sopimuksen mukaan. Työaika on arkisin klo 8–16. Palkka on työehtosopimuksen mukainen.

Kesäsesonkimme on erittäin vilkas, joten hakemamme henkilö on kiireisiä työpäiviä hyvin sietävä, asiakaspalveluhenkinen, reipas ja oma-aloitteinen. Edellytämme vähintään 18 vuoden ikää ja perustaitoja tietokoneen käytössä. Aiempi kokemus asiakaspalvelusta ja kassatyöskentelystä lasketaan eduksi.

Päivittäisiin työtehtäviin kuuluvat kassatyöskentelyn ja asiakaspalvelutehtävien lisäksi yleiset päivittäiset myymälänhoitotehtävät.

Vapaamuotoisen hakemuksen PDF-muodossa olevine liitteineen voi lähettää sähköpostitse essi.lahtonen@pool4you.fi tai käyttämällä tämän sivun alalaidassa olevaa lomaketta.

Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä. Emme valitettavasti ehdi vastata puhelintiedusteluihin.

Avoin haku

Voit jättää meille avoimen hakemuksen täyttämällä alla olevan lomakkeen ja liittämällä mukaan CV:si pdf-muodossa. Otamme sinuun yhteyttä, mikäli osaamisalueellesi soveltuva paikka avautuu.

Jättäessäsi meille yhteystietosi ja CV:si hyväksyt, että Pool4You Oy tallentaa tiedot järjestelmäänsä. Tietoja käytetään ainoastaan työnhakuun liittyviin prosesseihin.

Mikäli haluat poistaa tietosi avoimesta hausta, voit lähetää poistopyynnön osoitteeseen pool4you@pool4you.fi.