Oletko rakentamassa betoniallasta? Tai kenties kotoasi löytyy vanha allas, joka ei ole ollut käytössä tai jonka haluaisit modernisoida. Ehkä tiedät jo tarkkaan mitä altaaseesi tarvitset, tai haluat käydä asian ammattilaisen kanssa lävitse ennen laitteiden hankkimista. Kaikissa tapauksissa vastaus on Pool4You Custom.

Pool4You Custom on räätälöity ratkaisu, kohteen vaatimusten mukaan. Meiltä saat kaikki tarvitsemasi laitteet ja lisävarusteet betoniallasprojektiisi, olipa kohde sitten uusi tai vanha.

 

Valikoimastamme löytyvät kaikki betonialtaaseen tarvittavat laitteet ja osat, kuten laadukas hiekkasuodatinlaitteisto, läpiviennit, putkitusosat, portaat ja kattava määrä lisävarusteita, kuten vaikkapa vastavirtalaite. Tietenkin hoidamme myös niiden asennuksen.

Lamellipeitteiden valikoimassamme on lukuisia jälkiasennukseen soveltuvia malleja, joilla uusi tai uudistettu altaasi suojataan sen arvoisella tavalla.

Koska jokainen kohde on erilainen, käymme tarkasti kanssasi yhteistyössä läpi mitä altaaseesi tarvitset ja haluat. Meille on tärkeintä, että projektin valmistuttua voit nauttia altaastasi huoletta ja tekniikan toimivuudesta murehtimatta.