Pool4You Fiber -lasikuituallas on ajaton ja tyylikäs valinta oman kesäisen pakopaikan rakentamiseksi. Allasmallisto on alun perin suunniteltu Pohjois-Euroopan ja Skandinavian ilmasto-olosuhteisiin. Vaikka näitä altaita näkee nykyään runsaasti myös trooppisemmissa olosuhteissa, se on edelleen varma valinta maassa, jossa lämpötilavaihtelut ovat suuria.

Altaan valmistaja Luxe Pools myöntää uima-altaan rungolle 20 vuoden vuotamattomuustakuun.

Pool4You Fiber -lasikuituallasta on saatavana kolmea eri mallia, joista kahdessa on eri kokovariaatioita. Portaat ovat kiinteä osa allasta. Osaan malleista on saatavana myös automaattinen allaspeite, jonka kotelo on integroitu suoraan altaaseen.

Altaiden hinnat alkaen 17 000 €.

Laatua käsityöllä

Kun lasikuituisen uima-altaan kerrokset on ladottu käsityönä ja käytettävät materiaalit ovat huippuluokkaa, on lopputulos sen mukainen. Pool4You Fiber uima-allas täyttää molemmat ehdot – altaan kaikkiaan yhdeksästä lasikuitukerroksesta kahdeksan on ladottu käsin eikä materiaaleissa ole myöskään tingitty. Altaaseen on mahdollista saada myös kova polyuretaani-eristysvaahtokerros torjumaan maan kylmyyttä.

Värivaihtoehtoja on kahdeksan. Perinteisten sinisävyjen lisäksi saatavana on moderneja ja nykyään erittäin suosittuja vaaleita ja harmaan sävyisiä värejä.

Turano 750 ja Wanaka -allasmalleihin on saatavana automaattinen allaspeite, jonka kotelo on integroitu altaaseen.

Wanaka 650 ja 850

Wanaka-altaat ovat muotoilultaan klassisia lasikuitualtaita. Altaissa on kaksi porrasriviä, joiden välissä on istumatila lepohetkiä ja oleskelua varten. Altaiden pituus riittää erinomaisesti uimiseen.

Wanaka 650altaan mitat ovat 650 x 330 x 150 cm ja Wanaka 850 -altaan 850 x 370 x 150 cm.

Molempia Wanaka-malleja saa myös Pit-versiona. Pit-versio eroaa normaalimalleista siten, että automaattisen allaspeitteen kotelo on integroitu altaaseen. Peitteen kotelo vie altaan sisäpituudesta pois noin 100 cm.

Wanaka 650 -altaan mittakuva

Wanaka 850 -altaan mittakuva

Turano 750 ja Turano 850 Beach

Turano-altaat edustavat modernia lasikuituallastrendiä, jossa porrasrivejä on vain yksi. Tämän ansioista altaissa on reilusti tilaa ja molempien mallien pituus sopii erinomaisesti kuntouimiseen. Turano 850 Beach -mallissa on istumatila altaan portaiden puoleisessa päässä.

Turano 750altaan mitat ovat 750 x 370 x 150 cm ja Turano 850 Beach -altaan 850 x 370 x 150 cm.

Turano 750 allasta saa myös Pit-versiona. Pit-versio eroaa normaalimalleista siten, että automaattisen allaspeitteen kotelo on integroitu altaaseen. Peitteen kotelo vie altaan sisäpituudesta pois noin 100 cm.  Turano 850 Beach -malli sisältää aina automaattisen allaspeitteen.

Turano 750 -altaan mittakuva

Turano 750 Pit -altaan mittakuva

Turano 850 Beach -altaan mittakuva

Meiltä saat myös lasikuitualtaan hiekkasuodatinjärjestelmän ja vedenkierron osat sekä kattavat lisävarusteet kuten vaikkapa invertteri-ilmalämpöpumpun. Luonnollisesti tarjoamme sinulle myös altaan asennuksen.

Ota yhteyttä ja lähdetään yhdessä suunnittelemaan juuri sinulle sopivinta allasratkaisua!