Jyväskylän varastotoiminnot siirretty Turkuun.

Allastikkaat, kaiteet ja HST-varusteet

Valmistamme ja toimitamme allastikkaat ja -portaat, käsikaiteet, allasikkunat ja muut HST-varusteet aina kohteen vaatimusten ja toivomusten mukaan.

Materiaalina käytetään haponkestävää terästä AISI-316L (EN-1.4404), joka on yleisesti uimahalleissa käytetty teräslaatu.

 

Allastikkaat ja portaat

Valmistamme allastikkaat ja -portaat tarvittaessa mittatilaustyönä. Näiden suunnittelussa ja valmistuksessa otetaan aina huomioon kohteen tarpeet ja mahdolliset erikoistoiveet sekä viranomaismääräykset.

Valikoimassamme on myös standardimallisia allasportaita. Käyttökokemukset ovat osoittaneet nämä mallit hyviksi niin mitoitukseltaan, laadultaan kuin asennukseltaankin.

Oikein hoidettuna allastikkaat ja -portaat ovat erittäin pitkäikäisiä.

Kaiteet

Oikein mitoitetut ja suunnitellut kaiteet ovat ensisijaisen tärkeät altaan ja allasvarusteiden turvallista käyttöä ajatellen. Kaiteet valmistetaan jokaiseen projektiin kohteen vaatimusten ja suunnitelmien mukaan.

Teräksestä valmistetut kaiteet ovat erittäin kestäviä. Tyylikkään ulkonäkönsä johdosta ne soveltuvat erinomaisesti lähes kaikkiin ympäristöihin lisäten allasalueen viihtyisyyttä.

Kaidetoimitus sisältää tarvittaessa mittauskäynnin, suunnittelun, valmistuksen ja asennuksen.

Allasikkunat

Allasikkuna asennetaan valuun muottien väliin tai saneerauskohteissa injektoimalla porattuun reikään. Ikkuna toimitetaan aina hitsatulla vesieristyslaipalla tai  -renkaalla. Ikkunoihin on saatavissa joko muovi- tai teräskehys.

Uima-allasikkunan valoaukko on valmistettu polykarbonaatista.

Vakiokoot valoaukon halkaisijan mukaan:

  • 160 mm (kameraikkuna)
  • 260 mm

Rataköysiluukku

Rataköysiluukku mahdollistaa rataköysien laskemisen kellariin suoraan lattian läpi. Nostokannen alla on rullamekanismi, joka esiin nostettuna keventää huomattavasti köyden painoa varsinkin, kun rataköyttä vedetään ylös kellarista. Luukkuihin on saatavilla myös liukuestekansi.

Rataköysiluukun kehyksen koko on 300 x 300 mm.

Rataköysiluukkua tilattaessa on ilmoitettava lattian paksuus sekä vesieristyslaipan etäisyys lattiapinnasta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!