Helsingin myymälämme on poikkeuksellisesti suljettu keskiviikkona 22.5.2024

Allastikkaat, kaiteet ja HST-varusteet

Valmistamme ja toimitamme allastikkaat ja -portaat, käsikaiteet, allasikkunat ja muut HST-varusteet aina kohteen vaatimusten ja toivomusten mukaan.

Materiaalina käytetään haponkestävää terästä AISI-316L (EN-1.4404), joka on yleisesti uimahalleissa käytetty teräslaatu.

Allastikkaat ja portaat

Valmistamme allastikkaat ja -portaat mittatilaustyönä, räätälöiden ne aina asiakkaan tarpeiden, erikoistoiveiden ja voimassa olevien määräysten mukaisesti. Suunnittelussa ja valmistuksessa panostamme erityisesti laatuun ja toiminnallisuuteen, varmistaaksemme asiakkaillemme parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Valikoimastamme löytyy myös valmiita standardimalleja, jotka ovat osoittautuneet erinomaisiksi käyttökokemusten perusteella. Näiden mallien mitoitus, laatu ja asennettavuus ovat saaneet positiivista palautetta, mikä tekee niistä luotettavan vaihtoehdon asiakkaillemme.

Mittatilaustyönä valmistetut sekä standardimalliset allastikkaat ja -portaat ovat erittäin pitkäikäisiä oikein hoidettuina. Panostamme valmistuksessa tuotteidemme kestävyyteen ja toimivuuteen, jotta niitä voi käyttää vuosien ajan turvallisesti ja huolettomasti.

Kaiteet

Huolellisesti suunnitellut ja mitoitetut käsi- ja jumppakaiteet ovat tärkeä osa altaiden turvallista käyttöä. Kaiteemme valmistetaan standardimitoituksien pohjalta mittatilaustyönä kohteen mukaan. Näin voimme taata asiakkaillemme parhaan mahdollisen turvallisuuden ja käytettävyyden.

HST-teräksestä valmistetut kaiteemme kestävät oikein hoidettuna erinomaisesti, joten ne ovat ihanteellinen valinta allasympäristöihin. Kaiteiden tyylikäs ulkonäkö sulautuu saumattomasti ympäristöön tuoden lisää lisää visuaalista näyttävyyttä allasalueelle.

Kaidetoimituksemme kattaa tarvittaessa koko prosessin mittauskäynnistä, suunnittelusta, valmistuksesta aina asennukseen asti. Tämä varmistaa asiakkaillemme toimivan kokonaisratkaisun ja mahdollistaa kaiteiden täydellisen sovittamisen kohteen ainutlaatuiseen ympäristöön. Näin voimme toteuttaa esteettisesti miellyttävät ja turvalliset kaiteet, jotka täyttävät kaikki odotukset ja vaatimukset.

Allasikkunat

Allasikkuna on erityisesti uima-altaisiin suunniteltu ikkuna, joka mahdollistaa näkymän veden alle. Allasikkunoihin voi yhdistää myös kameravalvonnan tai valon altaan valaistusta varten.

Uima-allasikkunan valoaukko on valmistettu kestävästä polykarbonaatista. Materiaali varmistaa paitsi luotettavan suojan, myös valon läpäisyn. Saatavana 160 mm ja 260 mm vakiokoot valoaukon halkaisijan mukaan. Allasikkunat voidaan valmistaa myös räätälöitynä mittojen mukaan.

Uusien uima-altaiden allasikkunan asennus tehdään betonivalun yhteydessä asettamalla se valuun muottien väliin. Saneerauskohteissa allasikkunat asennetaan injektoimalla se sitä varten porattuun reikään. Jokainen ikkuna toimitetaan hitsatulla vesieristyslaipalla tai -renkaalla varustettuna, mikä takaa vedenpitävyyden ja kestävyyden.

Allasikkunoihin on mahdollista laittaa kehykset, joilla saadaan siisti reuna. Valittavana on muovi- tai teräskehys, allasikkunan koosta riippuen.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!