Pool4Youn kevätpäivät Turussa ja Helsingissä – tutustu ohjelmaan ja tarjouksiin!

Allasvarusteet

Uima-allasvarusteidemme valikoima kattaa kaikki julkisten kohteiden tarvitsemat allasvarusteet loiskekouruista allaspeitteisiin ja hieronta-asemista valaisimiin.

Allaspeitteet

Laadukas uima-altaan peite säästää altaan lämmitykseen käytettävää energiaa ehkäisemällä tehokkaasti lämmön haihtumista allasvedestä. Lisäksi ne suojaavat allasta roskilta vähentäen siivoustarvetta ja allaskemikaalien käyttöä.

BAC Pool Systems -uima-allaspeitteet säästävät energiaa ehkäisemällä tehokkaasti lämmön haihtumista altaasta. Lisäksi ne suojaavat allasta roskilta ja ovat tyylikkään näköisiä. Sähkökäyttöistä lamellipeitettä ohjataan joko avainkytkimellä tai kauko-ohjaimella.

Rollmatic ja Duotherm -lamellipeitteiden materiaali on normaalisti PVC, mutta peitteitä on saatavana myös polykarbonaatista valmistettuna.

Tyylikkäiden lamellipeitteiden vakiovärit ovat valkoinen, harmaa, vaaleansininen, hiekka ja auringon energiaa keräävä musta.

Peite voidaan asentaa joko altaan reunalle tai veden alle.

Isola-peite on yhtenäinen allaspeite, jonka kelaus rullalle voidaan hoitaa myös käsikelauslaitteella.

 • Yläpinta: vahvistettu kangas, erittäin kestävä pinta joka on valmistettu UV-kestävästä materiaalista.
 • Keskiosa: eristävä vaahto.
 • Alapinta: hankausta kestävä, höyrysulkuna polyetyleenikalvo.
 • Lämmönsiirtokerroin: 3,6 W / m²K.
 • Paino: 800 g / m².

Saatavissa olevat Isola-peitteen värit ovat vaaleansininen, valkoinen ja harmaa.

Hieronta-asemat

Vesihieronta on tehokas tapa rentouttaa jäykkiä lihaksia. Toteutamme uima-altaisiin toivotunlaiset hieronta-asemat laadukkaista komponenteista. Hieronta-asemat koostuvat yleensä lattia- ja seinäsuuttimista sekä mahdollisesti niskahierontaputouksesta.

Hieronta-asemat asennetaan rakennusvaiheessa kiinteäksi osaksi allasta, jolloin itse tekniikka eli pumput ja toimilaitteet sijaitsevat teknisessä tilassa.

Valmiisiin altaisiin on tarjolla BADU hieronta- ja vastavirtalaitteita, jotka voidaan jälkiasentaa altaan reunalle.

Loiskekoururitilät

EMCO-loiskekoururitilät on valmistettu erittäin korkealuokkaisesta, iskunkestävästä PVC-muovista joka kestää myös auringon ultraviolettisäteilyn. Käyttökohteina ovat uima- ja porealtaiden loiskekourut. Leveydet alkaen 100-500 mm ja profiilin korkeus 22, 25, 27 tai 35 mm.

Huom! Kaarevat EMCO-ritilät valmistetaan aina kohteessa tehdyn sapluunan mukaan. Näin varmistetaan ritilän täydellinen sopivuus erimallisiin ja -muotoisiin loiskekouruihin.

Vakiovärit:
valkoinen (RAL9010), beige (RAL1001), harmaa (RAL7001) ja keltainen (RAL1018).

Erikoisvärit:
musta (RAL9005), punainen (RAL3020), norsunluu (RAL1015) ja sininen (RAL5017).

EMCO 723

Poikittainen loiskekoururitilä, leveydet 100-500 mm.

 • Pituus ja leveys tilauksen mukaan.
 • Korkeus 22, 25, 27 ja 35 mm.

EMCO 724

Pitkittäinen loiskekoururitilä, leveydet 100-340 mm.

 • Pituus ja leveys tilauksen mukaan.
 • Korkeus 22, 25, 27 ja 35 mm.

EMCO 760 ja EMCO 760E

Poikittainen loiskekoururitilä, leveydet 110-400 mm.

 • Leveys tilauksen mukaan.
 • Yksittäisen ritilän pituus EMCO 760: 885 mm ja EMCO 760E: 295 mm, molemmat katkaistavissa.
 • Korkeus 22 mm.

Valaisimet

Hyvin suunniteltu ja hoidettu valaistusjärjestelmä parantaa käyttäjäkokemusta ja lisää uima-altaiden houkuttelevuutta, viihtyisyyttä ja turvallisuutta. Allasvalojen valintaan vaikuttaa muun muassa kestävyys, energiatehokkuus ja valaistuksen monipuolisuus.

LED-valot ovat suosittuja vaihtoehtoja niiden energiatehokkuuden ja kestävyyden ansiosta. Ne tarjoavat myös laajan valikoiman värejä ja sävyjä mahdollistaen ympäristön erilaisten tunnelmien luomisen.

Allasvalot eivät ainoastaan paranna allasympäristön esteettistä ulkonäköä vaan myös lisäävät turvallisuutta. Oikein sijoitetut valot takaavat hyvän näkyvyyden altaassa ja sen ympäristössä.

Watervision on  on innovatiivinen yritys, joka on keskittynyt suunnittelemaan ja valmistamaan luotettavia ja energiatehokkaita allasvalaistusratkaisuja, jotka parantavat julkisten ja yksityisten uima-altaiden käyttökokemusta. Watervisionin allasvalot ovat tunnettuja kestävyydestään, monipuolisista ominaisuuksistaan ja kyvystään luoda upeita valaistusympäristöjä altaiden ympärille.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!