Altaat

Julkisten kohteiden allasvalikoimamme kattaa korkealaatuiset kylmäaltaat ja porealtaat sekä lähes ilman koko- ja muotorajoituksia olevat näyttävät teräsaltaat kaiken kokoisiin projekteihin.

Kylmäaltaat

SAL-sarjan kylmäaltaat on valmistettu Suomessa. Kylmäaltaiden materiaalina on lasikuitu ja altaat toimitetaan aina tarvittavilla PVC-yhteillä, uretaanilla eristettyinä sekä säätöjaloilla varustettuina. Mallin SAL Rondo 125 toimitussisältöön kuuluu myös käsikaide ja SAL 1200 allastoimitukseen tikkaat. Vakiovärit ovat vaaleansininen tai valkoinen. Kylmäaltaat ovat saatavilla myös RAL -sävykartan mukaisilla sävyillä.

Kylmäallasvalikoimaan kuuluu myös näyttävä Karo Ice Cube -kylmäallas. Reunat ovat kirkasta, läpinäkyvää akryyliä, joka mahdollistaa sinisen valon hehkumisen altaasta. Toimitus sisältää käsikaiteen, viisi porrasaskelmaa, LED-valon, pohjayhteet, uretaanieristyksen sekä jalustan.

Porealtaat

Korkealaatuiset porealtaat on varustettu loiskekourulla. Saatavana on pyöreä, ovaali sekä kuusikulmainen malli.

  • Kuusikulmainen 225×225 cm, 4 paikkaa.
  • Pyöreä ø 230 cm ja 300 cm, 5-10 paikkaa.
  • Ovaali 379 x 249 cm, 11 paikkaa.

Teräsaltaat

Toimitamme kotimaiset High Metal Oy:n suunnittelemat ja valmistamat teräsaltaat kaikenkokoisiin projekteihin. Haponkestävästä teräksestä valmistettuja, yksilöllisiä altaita on saatavilla pienistä kylmäaltaista aina suuriin 50 metrin uima-altaisiin. Teräsaltaat ovat kestäviä, hygieenisiä ja helppohoitoisia saumattomuutensa ansioista. Ne ovat myös näyttäviä ja altaisiin saa lähes minkä tahansa muodon.

Altaat kuljetetaan asennuspaikalle kokonaisena tai osissa, riippuen altaan koosta. Teräsaltaat ovat tukevia ja ne voidaan valmistaa tiettyyn syvyyteen asti itsekantavina, jolloin erillisiä tukiseiniä ei tarvitse rakentaa.

Ota yhteyttä, niin autamme suunnittelussa ja hankkeen etenemisessä.

Kiinnostuitko?