Altaat

Julkisten kohteiden allasvalikoimamme kattaa korkealaatuiset kylmäaltaat ja porealtaat sekä lähes ilman koko- ja muotorajoituksia olevat näyttävät teräsaltaat kaiken kokoisiin projekteihin.

Kylmäaltaat

Suomessa on  jo aikojen alusta asti pulahdettu avantoon tai kieritty lumessa, koska sen on huomattu virkistävän vaikutuksen lisäksi antavan myös hyvän olon. Se, mikä jo muinoin on havainnoitu, on nykyaikaisin menetelmin myös todistettu – kylmä tekee hyvää.

Kylmäuinti parantaa aineenvaihduntaa, laskee verenpainetta ja vahvistaa immuunijärjestelmää. Sen on todettu toimivan myös kipujen lievitykseen – avantoon jäävät monet säryt

Moni kokee myös stressin vähentyneen säännöllisen kylmäuinnin myötä, sillä mielihyvähormonien tuotanto lisääntyy suurissa lämpötilavaihteluissa. Urheilijat ovat jo pitkään käyttäneet kylmää palautumiseen.

Avannon hyödyt voi tuoda sisätiloihin kylmävesialtaalla. Pool4Youn valmisallasvalikoiman lisäksi kylmäallas on mahdollista valmistaa myös teräksestä. Teräksestä valmistettu kylmäallas voidaan toteuttaa lähes ilman muotorajoituksia.

Karo Ice Cube -kylmäallas on todellinen katseenvangitsija. Altaan reunat ovat kirkasta, läpinäkyvää akryyliä, joka mahdollistaa sinisen valon hehkumisen altaasta.

Toimitus sisältää käsikaiteen, viisi porrasaskelmaa, LED-valon, pohjayhteet, uretaanieristyksen sekä jalustan.

P4Y-sarjan kylmäaltaat on valmistettu Suomessa. Kylmäaltaiden materiaali on lasikuitua ja altaat toimitetaan aina tarvittavilla PVC-yhteillä, uretaanilla eristettyinä sekä säätöjaloilla varustettuina.

Kylmäaltaiden vakiovärit ovat vaaleansininen tai valkoinen. Kylmäaltaat on mahdollista saada myös RAL -sävykartan mukaisilla sävyillä.

Mallin P4Y Rondo 125 toimitussisältöön kuuluu myös käsikaide ja P4Y 1200 allastoimitukseen tikkaat.

 

Porealtaat

Poreallas on kestohitti jokaisessa kohteessa, jossa sellainen on. Eikä ihme, on vaikea kuvitella paljon parempaa paikkaa nautinnolliseen oleiluun, joko yksin tai rennossa seurassa. Korkealaatuinen valikoimamme kattaa sekä valmismallit että upeat teräksiset porealtaat.

Teräksinen poreallas valmistetaan haponkestävästä teräksestä. Kuten teräksiset uima-altaatkin, ne ovat kestäviä, hygieenisiä ja helppohoitoisia. Teräs on näyttävä valinta korkealaatuisiin kohteisiin.

Valmismallit ovat lasikuidusta valmistettuja ja varustettu loiskekourulla. Saatavana on pyöreä, ovaali sekä kuusikulmainen malli. Valmisaltaisiin sisältyy hierontasuuttimet ja valot tehdasasenteisina. Malleja on useita.

  • Kuusikulmainen poreallas, mitat 225×225 cm, 4 paikkaa.
  • Pyöreä poreallas, halkaisijat 230 cm ja 300 cm, 5-10 paikkaa.
  • Ovaali poreallas, mitat 379 x 249 cm, 11 paikkaa.

Koska poreallas on suhteellisen pienikokoinen ja siinä käy tyypillisesti paljon asiakkaita, se vaatii aina tehokkaan vedenkäsittelyn veden hyvän laadun varmistamiseksi.

Teräsaltaat

Toimitamme kotimaiset High Metal Oy:n suunnittelemat ja valmistamat teräsaltaat kaikenkokoisiin projekteihin. Haponkestävästä teräksestä valmistettuja, yksilöllisiä altaita on saatavilla pienistä kylmäaltaista aina suuriin 50 metrin uima-altaisiin. Teräsaltaat ovat kestäviä, hygieenisiä ja helppohoitoisia saumattomuutensa ansioista. Ne ovat myös näyttäviä ja altaisiin saa lähes minkä tahansa muodon.

Altaat kuljetetaan asennuspaikalle kokonaisena tai osissa, riippuen altaan koosta. Teräsaltaat ovat tukevia ja ne voidaan valmistaa tiettyyn syvyyteen asti itsekantavina, jolloin erillisiä tukiseiniä ei tarvitse rakentaa.

Ota yhteyttä, niin autamme suunnittelussa ja hankkeen etenemisessä.

Kiinnostuitko?