Allasveden käsittely

Meiltä saat kaikki allasveden käsittelyyn ja veden laadun ylläpitoon vaadittavat laitteet ja järjestelmät niin pieniin kuin suuriinkin kohteisiin.

Kiertovesipumput ja annostelupumput

Speck Pumpen GmbH on saksalainen pitkän linjan pumppujen kehittäjä ja valmistaja, jonka valikoimasta löytyy erittäin laaja valikoima vedenkäsittelypumppuja, hierontapumppuja, vastavirtalaitteita sekä paljon muuta. Valikoima kattaa pumput pienistä virtauksista eli muutamasta kuutiometristä aina useisiin satoihin kuutiometreihin tunnissa tuottaviin pumppuihin.

Prominent-annostelupumppujen suuri tyyppivalikoima kattaa erittäin laajan  tuottomääräalueen, joka ulottuu esimerkiksi laboratorioiden muutamista millilitroista aina prosessitekniikan jopa 40 000 litraan tunnissa.

Prominent-annostelupumpuissa käytettävät teknologiat:

Kalvoannostelupumput (mekaanisesti toimivat): hydrauliset kalvoannostelupumput, mäntäannostelupumput ja letkupumput.

Luokittelu pumppukäytön mukaan: magneettitoimiset annostelupumput, moottorikäyttöiset annostelupumput ja paineilmakäyttöiset annostelupumput.

Grundfoss SMART Digital-annostelupumput vastaavat nykypäivän haasteisiin uusimmalla tekniikalla ja helppokäyttöisellä FLOWControl-järjestelmällä. FlowControl on virtauksen säätöjärjestelmä, joka estää käyttökatkokset myös silloin kun prosessin parametrejä, kuten järjestelmän painevaihteluita, voidaan säätää.

Älykkäissä annostelupumpuissa on uudenlaiset käyttö- ja säätömekanismit ja ne soveltuvat hyvin haasteellisiin annostelutehtäviin. Ne takaavat erittäin tarkat, luotettavat ja edulliset prosessit sekä parhaan hinta-tehosuhteen.

IWAKI:lla on laaja annostelupumppujen valikoima, joka koostuu solenoidikäyttöisistä pumpuista ja DC- tai IEC-moottorilla varustetuista pumpuista.

Veden suodatus

Toimitamme projekteihin sopivat hiekkasuodattimet kohteen ja käyttötarkoituksen mukaan. Suodattimien koot alkavat pienistä halkaisijaltaan 45 cm:n yksikerrossuodattimista aina 250 cm:n DIN monikerrossuodattimiin. Tilauksesta saatavana halkaisijaltaan tätä isommat ja erikoissuodattimet. Vakiokokoisten suodattimien toimittajia ovat muun muassa Fluidra (Astral), Technol ja Waterco.

Ultrasuodatus on huomattavasti tilaa säästävä mikrobivapaata vettä tuottava suodatusjärjestelmä. Ultrasuodatus soveltuu erityisesti kohteisiin, joissa halutaan säästää lattiapinta-alaa ja rajoittaa huonekorkeutta. Teknisen tilan minimikorkeusvaatimus on vain noin 2 metriä. Siinä vedenkiertonopeus voidaan DIN-normin mukaan puolittaa hiekkasuodatusjärjestelmiin verrattuna.

Ultrasuodatus sisältää seuraavat toiminnot: saostus, esisuodatus, kalvosuodatus (ultrasuodatus) ja niiden kemiallinen puhdistus, aktiivihiilisuodatus ja klooraus / pH-korjaus.

Käänteisosmoosilaite eli RO-laite on erittäin kilpailukykyinen ratkaisu tarvittavan makean veden tuottamiseen merivedestä. Laitteiston koko on lähes täysin räätälöitävissä ja siksi puhtaan veden tuottamiskapasiteetti saadaan sovitettua tarpeen mukaiseksi, olipa kyse sitten pienestä saaristomökistä tai suuresta teollisuuslaitoksesta.

UV-laitteet

Kun suodatuskiertoon asennetaan UV-laite, tehostetaan uima-altaan vedenkäsittelyä huomattavasti. Laitteen läpi johdetaan allaskohtaisesti koko suodatuskierron vesimäärä. Standardikoot aina 550 m3/h asti, laippakoot DN 80-DN 300.

Pool4You UV -laitteilla saavutettavat edut:

  • Sidotun kloorin taso laskee useimmiten alle puoleen verrattuna tilanteeseen ennen UV-laitteen asennusta, jolloin uimareiden kokema veden laatu paranee merkittävästi ärsyttävien klooriyhdisteiden vähentyessä, samoin allashuoneen ilmanlaatu paranee kloorin hajun ja trihalometaanien vähentyessä
  • Allasveden mikrobiologinen laatu paranee
  • Säästö energia-, kemikaali- ja vesikustannuksissa = investoinnin lyhyt takaisinmaksuaika.

Pool4You UV -laitteiden ominaisuuksia:

  • kompakti koko, helppo asentaa
  • pitkäikäiset keskipainelamput (10.000 h) ja pieni painehäviö
  • kiillotettu haponkestävä säteilykammio ja korroosiolta suojaava ulkopuolinen pinnoitus
  • automaattinen tai käsikäyttöinen puhdistuslaitteisto sekä  ympärimittaava UV-anturi
  • suomenkielinen käyttöliittymä monipuolisilla säätö- ja valvontatoiminnoilla
  • käyttötuntilaskurit ja huoltotarveilmaisin
  • yhteydet muihin järjestelmiin

Mittaus, säätö ja annostelu

Allasveden automaattiseen mittaukseen, säätöön ja kemikaalien annosteluun valikoimastamme löytyy laaja valikoima Prominentin, Pakdosin ja Granudosin tuotteita.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!