Seuraava vedenkäsittelykurssi 6.-7.2.2023 Kakola Spa Turku.

Elämyssuihkut ja höyrysaunat

Suunnittelemme, toimitamme ja asennnamme höyrynkehittimet, hajusteen syötöt, desinfioinnit sekä ohjaukset höyrysaunoihin satojen laitetoimitusten kokemuksella. Huomaathan, että höyrysaunoja emme toimita – ainoastaan niiden tekniikan.

Elämyssuihkut tarjoavat käyttäjälle täysin erilaisen ja upean suihkukokemuksen.

Elämyssuihkut

Elämyssuihku koostuu keskusyksiköstä, joka ohjaa veden ja hajusteiden annostelua suihkulle, sekä ohjataan valaistusta ja ääniä. Suihkutilassa sijaitsevat seinäsuuttimet, kaiuttimella ja LED-valoilla varustettu kattopaneeli sekä käyttöpaneeli.

Elämyssuihkuja on saatavilla lukuisilla erilaisilla kokoonpanoilla ja ohjelmilla. Valmistajan sivuilla lisää suihkuista ja ohjelmavalikoimasta:

WDT – Werner Dosiertechnik

Saatavilla olevat suihkuhajusteet:

  • Sibirian Wilderness
  • Ice Sea
  • Polar Night
  • Tropica

Pakkauskoko 3 litraa.

Esimerkki Caribbean Storm ohjelmakierrosta:

Ohjelma 1 – Trooppinen sade ja hajuste
Ohjelman käynnistyttyä alkaa suihkussa lämmin trooppinen sade isoine ja pehmeine pisaroineen. Valaistus vaihtelee valkoisesta ja punaiseen. Hedelmäinen tuoksu täyttää ilman.

Ohjelma 2 – Sumusade
Ohjelman aloittaa viileä sumusateen erittäin pieninä pisaroina, samanaikaisesti suihkussa valaistus vaihtuu sinisen ja valkoisen välillä.

Ohjelma 3 – Sivusuihkut
Tässä ohjelmassa asiakasta hemmotellaan lämpimillä sivusuihkuilla. Samaan aikaan suihkun valaistus vaihtuu valkoisesta keltaiseksi.

Ohjelma 4 – Karibian myrsky
Suihkun valkoinen valaistus on kytketty pois päältä. Ohjelma alkaa kylmällä sumusateella valaistuksena sininen valo. Säädettävissä olevan ajan jälkeen alkaa lämmin, hajustettu trooppinen sade yhdessä viileän sumun kanssa punaisessa valaistuksessa. Ohjelman viimeisessä vaiheessa trooppinen sade pysähtyy ja viileän sumun lisäksi alkaa lämmin sivusuihku keltaisessa valossa.

Höyrynkehittimet ja sauna-aromit

Condair RS -laitteet toimivat vastusperiaatteella, minkä ansiosta ne voidaan liittää talousvesiverkkoon tai osittain pehmennetyn veden käyttöön. Kostuttimien tehot 5 kg/h – 80 kg/h.

Veden keittämisestä syntyvä kalkki kerätään laitteen alla sijaitsevaan säiliöön, josta se on helppo poistaa huollon yhteydessä.

Condair R vastuksilla -esittelyvideo

Condair EL -höyrykostutin toimii elektrodiperiaatteella ja on tarkoitettu liitettäväksi käsittelemättömään veteen. Tehot 1 kg/h – 180 kg/h.

Condair EL -esittelyvideo


Sauna-aromeja käytetään höyrysaunoissa, joissa aromi annostellaan annostelupumpulla höyryputkistoon höyrynkehittimen jälkeen.

Saatavana olevat aromit ovat Eukamenthol ja Eucalyptus. Toimituskoot 5, 20 ja 200 l.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!