Helsingin myymälämme on poikkeuksellisesti suljettu keskiviikkona 22.5.2024

Elämyssuihkut ja höyrysaunat

Elämyssuihkut tarjoavat käyttäjälle täysin erilaisen ja upean suihkukokemuksen. Uutena tuotteena Suomessa valikoimassamme on myös horisontaalinen elämyssuihku.

Suunnittelemme, toimitamme ja asennnamme höyrynkehittimet, hajusteen syötöt, desinfioinnit sekä ohjaukset höyrysaunoihin satojen laitetoimitusten kokemuksella. Huomaathan, että höyrysaunoja emme toimita – ainoastaan niiden tekniikan.

 

Elämyssuihkut

Elämyssuihku koostuu keskusyksiköstä, joka ohjaa veden ja hajusteiden annostelua suihkulle, sekä ohjataan valaistusta ja ääniä. Suihkutilassa sijaitsevat seinäsuuttimet, kaiuttimella ja LED-valoilla varustettu kattopaneeli sekä käyttöpaneeli. Elämyssuihkuja on saatavilla lukuisilla erilaisilla kokoonpanoilla ja ohjelmilla.

Saatavilla olevat suihkuhajusteet:

  • Sibirian Wilderness
  • Ice Sea
  • Polar Night
  • Tropica

Hajusteiden pakkauskoko 3 litraa.

Esimerkki Caribbean Storm ohjelmakierrosta:

Ohjelma 1 – Trooppinen sade ja hajuste
Ohjelman käynnistyttyä alkaa suihkussa lämmin trooppinen sade isoine ja pehmeine pisaroineen. Valaistus vaihtelee valkoisesta ja punaiseen. Hedelmäinen tuoksu täyttää ilman.

Ohjelma 2 – Sumusade
Ohjelman aloittaa viileä sumusateen erittäin pieninä pisaroina, samanaikaisesti suihkussa valaistus vaihtuu sinisen ja valkoisen välillä.

Ohjelma 3 – Sivusuihkut
Tässä ohjelmassa asiakasta hemmotellaan lämpimillä sivusuihkuilla. Samaan aikaan suihkun valaistus vaihtuu valkoisesta keltaiseksi.

Ohjelma 4 – Karibian myrsky
Suihkun valkoinen valaistus on kytketty pois päältä. Ohjelma alkaa kylmällä sumusateella valaistuksena sininen valo. Säädettävissä olevan ajan jälkeen alkaa lämmin, hajustettu trooppinen sade yhdessä viileän sumun kanssa punaisessa valaistuksessa. Ohjelman viimeisessä vaiheessa trooppinen sade pysähtyy ja viileän sumun lisäksi alkaa lämmin sivusuihku keltaisessa valossa.

Horisontaalinen elämyssuihku

Uutta Suomessa!

Horisontaalinen elämyssuihku on uuden sukupolven monipuolinen hyvinvointituote, jolla tuot asiakkaillesi erilaisen elämyksen kylpylässä, kuntosalilla tai muussa hyvinvointikeskuksessa ja miksei myös uimahallissa.

Horisontaalisella elämyssuihkulla saadaan toteutettua keholle erilaisia kohdennettuja hoitoja, joissa vesisuihkut virtaavat keholle erilaisilla intensiteeteillä ja lämmöillä käytetystä ohjelmasta riippuen. Hoidot parantavat verenkiertoa ja saavat aikaan rentouttavan, palauttavan tai virkistävän tunteen. Ohjelman mukaan säätyvät valot lisäävät rentouttavaa tunnelmaa.

Tarjoa asiakkaillesi jotain täysin uutta ja ota yhteyttä kysyäksesi lisätietoja!

 

Höyrynkehittimet ja sauna-aromit

Condair RS -laitteet toimivat vastusperiaatteella, minkä ansiosta ne voidaan liittää talousvesiverkkoon tai osittain pehmennetyn veden käyttöön. Kostuttimien tehot 5 kg/h – 80 kg/h.

Veden keittämisestä syntyvä kalkki kerätään laitteen alla sijaitsevaan säiliöön, josta se on helppo poistaa huollon yhteydessä.

Condair EL -höyrykostutin toimii elektrodiperiaatteella ja on tarkoitettu liitettäväksi käsittelemättömään veteen. Tehot 1 kg/h – 180 kg/h.

Sauna-aromeja käytetään höyrysaunoissa, joissa aromi annostellaan annostelupumpulla höyryputkistoon höyrynkehittimen jälkeen.

Saatavana olevat aromit ovat Eukamenthol ja Eucalyptus. Toimituskoot 5, 20 ja 200 l.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!