Altaan puhdistus

Huippuluokan Hexagone robotti-imurit on suunniteltu julkisten kohteiden uima-altaiden puhdistukseen. Meiltä saat tarvikkeet myös käsin imurointiin.

Allasrobotit

Allasrobotit on suunniteltu automatisoimaan ja helpottamaan uima-altaiden puhdistusta ja ylläpitoa. Näiden robottien avulla voidaan puhdistaa altaiden pohjat, seinät ja vesirajat ilman, että huoltohenkilöstön tarvitsee käyttää käsikäyttöisiä puhdistusvälineitä. Allasrobotit ovat yleisiä erityisesti uimahalleissa ja kylpylöissä, mutta niitä käytetään myös yhä enemmän pienemmissä kohteissa, kuten hotellien ja kuntoutuslaitosten uima-altaissa, niiden käytännöllisyyden ja tehokkuuden vuoksi.

Olemme edustaneet Hexagone-allasrobotteja vuodesta 2012 alkaen. Innovatiivinen kokoonpanotekniikka tekee Hexagone-allasroboteista ainutlaatuisia; kaikki allasimurin osat ovat irrotettavissa ilman työkaluja. Tämä yksinkertaistaa allasrobotin rakennetta ja tekee siitä helposti huollettavan, mikä puolestaan nopeuttaa puhdistus- ja huoltotoimenpiteitä. Allasrobotin elektroniikka on sijoitettu kuljetuskärryn yhteydessä olevaan ohjausosaan, mikä suojaa sitä mahdollisilta vuodoilta.

Hexagone-imurien yleisimmät mallit ovat Chrono ja Spot.

Käsinimurointi

Käsinimurointi on perinteinen ja tehokas tapa puhdistaa uima-altaan pohja, seinät ja vesiraja. Tässä puhdistuksessa käytetään esimerkiksi käsi-imuria tai harjaa. Työ vaatii jonkin verran aikaa ja fyysistä vaivannäköä, sillä allas täytyy käydä läpi huolellisesti, jotta kaikki lika saadaan poistettua. Käsinimurointi on tarpeen yleensä silloin, kun allasrobotti ei ole käytettävissä tai kun halutaan puhdistaa tietyt alueet erityisen perusteellisesti.

Fairlocks FL480 -imupää kytketään poistoletkulla pintaventtiilin imuputkeen tai erilliseen imuriletkulle varattuun yhteeseen. Pohjaimuri saa käyttövoimansa joko erillisestä imuripumpusta tai suodatuspumpusta, jolloin lika kerääntyy suodattimeen.

Fairlocksin virtaviivainen muoto mahdollistaa nopeamman ja tehokkaamman uima-altaan puhdistuksen, jopa kiinteistä roskista. Imupään keskellä oleva nivel mahdollistaa sen taittumisen nurkkakohdissa ja nousun seinälle. Se sopii kaikille altaille ja siihen on saatavana varaosia.

Kiinnostuitko?