Jyväskylän varastotoiminnot siirretty Turkuun.

Märkätilojen varusteet

Märkätilojen rakentaminen ei kuulu palveluvalikoimaamme, mutta meiltä saat niihin varusteet, kuten laadukkaat uimahousulokerikot, hiustenkuivaimet, uima-asukuivaimet sekä jalkojen desinfiointiin tarvittavat tuotteet.

Hiustenkuivaimet

Sveitsiläiset Rez-hiustenkuivaimet on suunniteltu erityisesti uimahallien ja kylpylöiden vaativiin olosuhteisiin, sekä muihin kohteisiin, joissa mekaaninen kestävyys joutuu koville. REZ-hiustenkuivaimien runko on iskunkestävää muovia, korkeudensäädöllä varustettujen mallien liukukiskot ovat maalattua terästä.

Hiustenkuivaimia voi, korkeuden säätämistä lukuunottamatta, käyttää täysin kosketusvapaasti. Korkeataajuuksinen sensori havaitsee, kun käyttäjä tulee hiustenkuivaimen alle ja 2,5 minuuttia kestävä kuivaus alkaa automaattisesti. Kuivaus jatkuu 2,5 minuutin sykleissä, kunnes käyttäjä poistuu kuivaimen alta.

Rez-hiustenkuivain on saatavana 11 standardivärissä. Lisäksi kuivain on mahdollista tilata missä tahansa RAL-standardin mukaisessa värissä lisämaksusta. Liukukiskot toimitetaan joko alumiinin (RAL 9006) tai valkoisen (RAL 9010) värisenä.

Puhaltimien teho on 2000W.

Rez Vendaval -hiustenkuivainten esite

Rez-hiustenkuivainten värivaihtoehdot

Uima-asukuivain

Uima-asukuivain parantaa uimahallien ja kylpylöiden asiakaskokemusta poistamalla vain 10 sekunnissa jopa 95% uima-asuun imeytyneestä vedestä. Pyörimisteho 2800 kierrosta/min, jolloin vesi poistuu tehokkaasti uimapuvusta, mutta on silti hellävarainen tekstiileille. Kuivain on myös helppo ja turvallinen käyttää.

Kuivaimen saa tilattua haluamallaan kuvalla tai esimerkiksi omalla logolla.

Mitat ja tekniset tiedot:

  • Korkeus 555 mm
  • Leveys 350 mm
  • Syvyys 300 mm
  • Paino 22 kg
  • Melutaso < 70 dB
  • Jännite 230V/50Hz
  • Teho 0,28 kW

Lisävarusteena on saatavilla vesisäiliö, mikäli vedenpoistoa ei ole mahdollista toteuttaa muulla tavoin. Vesisäiliö on helppo asentaa kuivaajan alle ja sen kapasiteetti on 13 litraa.

Vesisäiliön mitat:

  • Korkeus 386 mm
  • Leveys 350 mm
  • Syvyys 300 mm

Uima-asukuivainten esite
Kuivainten mallit 2022
Tekniset tiedot (PDF)

Uimahousulokerikot

Pesuhuonetiloihin suunniteltu uimahousulokerikko valmistetaan iskunkestävästä polystyreenistä asiakastilauksena. Perusväreinä valkoinen, harmaa ja sininen. Muut värit tarkastettava erikseen.

Lokerikko koostuu useasta 195×250 mm kuusikulmaisesta kennosta, jotka on kasattu yhteen liimaamalla. Ainevahvuus kennoissa on 6 mm ja ”pannassa” 8 mm. Yhdessä yksikössä on 1-28 kpl lokeroita.

Esimerkkimittoja

Jalkojen desinfiointi

Jalkojen desinfiointipisteet asennetaan märkätilojen yhteyteen, jolloin asiakas voi halutessaan desinfioida jalkansa ennen ja jälkeen allaskäynnin.

Desinfioinnin vaikutus perustuu desinfiointiaineeseen, joka on sekoitettu vesipainetoimisella annostelupumpulla vesijohtoverkostosta otettuun veteen. Seos annostellaan jaloille asiakkaan painettua jalkasuihkun annostelupainiketta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!