Aqua Nova ja Suomen Allaslaite ovat nyt Pool4You / Water4You.

Ammattilaiset palveluksessasi

Aqua Nova Oy ja Suomen Allaslaite Oy​ yhdistyivät 1.2.2022  Pool4You -nimiseksi yritykseksi. Pool4You Pro -ammattitaito tälle tukevalle pohjalle. Palvelemme julkisen sektorin toimijoita lähes 40 vuoden kokemuksella. Ammattitaito ja osaaminen näkyvät asiakkaillemme laadukkaina tuotteina ja kattavana tarjontana.

Toimintaperiaatteemme on yksinkertainen: kokonaisvaltaista laatua luotettavasti, vastuullisesti ja helposti.

Pool4You on kilpailukykyisten hintojen sekä nopeiden ja joustavien toimitusten ansiosta  julkisen sektorin johtava uima-allasratkaisujen ja vedenkäsittelykemikaalien toimittaja. Tyypillisiä asiakkaitamme ovat uimahallit, kylpylät, hotellit ja palvelutalot.

Myymme paketteja, jotka sisältävät suunnittelun, toteutuksen, huollon, opastuksen ja kulunvalvonnan.

Kanssamme on helppo asioida. Vaikka kyseessä olisi vaikeaselkoinen tekninen asia, puhumme ihmisen kieltä.

Pidämme sanamme ja hoidamme sovitun. Emmekä jätä ketään yksin, vaan koulutamme laitteistojen käyttäjät ja huollamme räätälöidysti uimaveden käsittelyyn liittyvät laiteet ja järjestelmät.

Uima-allastekniikkaan erikoistunut asennus- ja huoltotiimimme asentaa, huoltaa, korjaa ja opastaa ihan kaikkien allasratkaisujen kanssa. Tiimimme hallitsee isot ja pienet altaat, kylmä- ja lämminvesialtaat, sisä- ja ulkouima-altaat sekä kaikki niihin liittyvät lisäpalvelut ja laitteet. Mikä tahansa altaaseen liittyvä ratkaistava tilanne tuleekin esiin, todennäköisesti kokenut tiimimme pystyy auttamaan.

Pool4You Pro -tuotteistoomme kuuluu kaikki nautinnolliseen vesielämykseen liittyvä: altaat ja allasvarusteet, elämyssuihkut ja höyrysaunat, liukumäet ja kilpailutason varusteet, puku- ja märkätilat, huolto ja hoito, vedenkäsittely ja -puhdistus sekä energiatehokkuuden valvonta.

Aqua Novan osana toiminut, juoma- ja teollisuusveden puhdistamiseen keskittynyt vedenkäsittelyosasto, jatkaa toimintaansa osana Pool4Youta Water4You-brändin alla.