Pool4Youn kevätpäivät Turussa ja Helsingissä – tutustu ohjelmaan ja tarjouksiin!

Puhdas vesi vaatii ammattitaitoa

Pool4You Pro rakentuu Suomen Allaslaite Oy:n perustalle, joka on tuottanut puhdasta vettä ja vesielämyksiä vuodesta 1983 keskittyen uimaveden käsittelyjärjestelmiin. Useimmissa Suomen kylpylöissä on toimittamamme vedenkäsittelyjärjestelmät. Kauttamme hoituvat huolto, asennus, kokonaistoimitukset ja urakointi.

Voimme auttaa niin uuden kohteen kuin saneerauksenkin suunnittelussa ja toteutuksessa. Asiantuntijoidemme avulla tekniikan toimivuus ja kustannustehokkuus varmistetaan pitkälle tulevaisuuteen ympäristöä kunnioittaen.

Toimituksen jälkeen emme jätä asiakkaitamme yksin. Koulutamme laitteistojen käyttäjät ja tarvittaessa huollamme kaikki uimavedenkäsittelyyn liittyvät laitteet ja järjestelmät.

Asennus

Asennustyön ammattitaito on ratkaisevan tärkeässä roolissa korkeatasoisen vedenkäsittelyjärjestelmän toimivuuden, hyvän vedenlaadun sekä laitteistojen elinkaaren kannalta. Kokemus sekä uusien ratkaisujen ylivoimainen asiantuntemus ovat asennustiimimme vahvuudet.

Periaatteenamme on tehdä asiat kerralla oikein. Allaslaitteisiin ja -tekniikoihin erikoistunut asennusorganisaatiomme huolehtii asennustyöstä luotettavasti ja aikataulun mukaisesti. Meille asiakastyytyväisyys on yksi tärkeimmistä arvoista.

Huolto

Huollamme kaikki allasvedenkäsittelyyn liittyvät laitteet ja järjestelmät. Tämän erikoistuneen huoltopalvelumme avulla huolehdimme, että laitteistot toimivat suunnitellulla tavalla ja vastaavat asiakkaidemme odotuksia vielä vuosienkin kuluttua.

Huoltotiimimme auttaa kaikissa vedenkäsittelyyn liittyvissä ongelmissa, huoltotarpeissa sekä peruskorjauksissa. Tekemällä kanssamme pitkäjänteisen huoltosopimuksen turvaamme uimaveden korkean laadun, varmistamme allastekniikan toimivuuden ja kustannustehokkuuden pitkälle tulevaisuuteen. Pyydä meiltä ehdotus teille sopivasta huoltopaketista.

Kokonaistoimitukset

Olemme luotettava ja kokenut yhteistyökumppani, joka voi tarvittaessa ottaa kokonaisvastuun projektin kaikista vaiheista. Palveluumme kuuluvat eri työvaiheet suunnittelusta toteutukseen, huoltoon ja koulutukseen saakka.

Toimivat ratkaisut ovat huomaamattomia. Jo ideavaiheessa tehtävät ratkaisut vaikuttavat valmiin laitoksen toimintavarmuuteen, huollettavuuteen, käyttökustannuksiin sekä viihtyisyyteen ja sitä kautta kävijämääriin.

Toimituksiimme kuuluu tarvittaessa erittäin laaja valikoima alan tuotteita – käytännössä kaikkea mitä uimahallissa tai kylpylässä tarvitaan. Suorat ja läheiset yhteydet valmistajiin eri puolilla maailmaa takaavat viimeisimmän saatavilla olevan tiedon käyttöömme joka hetki. Olipa kysymys varsinaisista laitteista ja tarvikkeista tai teknisistä ratkaisuista aina viimeisimpiin trendeihin saakka.

Panostamme suunnittelijoidemme, asentajiemme ja huoltohenkilöstömme ammattitaidon kehittämiseen ja monitaitoisuuden lisäämiseen, jotta meillä olisi alan paras tietämys ja ammattitaito käytössämme, asiakkaidemme hyväksi.

Asiantuntija kannattaa ottaa mukaan jo suunnittelun alkuvaiheessa. Kokemuksemme auttaa sinua saavuttamaan teknisesti toimivan, laadukkaan ja kustannustehokkaan avaimet käteen –projektin.

Urakointi

Vedenkäsittelyjärjestelmien sekä kylpyläteknisten laitteistojen kokonaisvaltainen urakointi muodostavat asennustoimintamme selkärangan.

Asennustiimimme ammattitaito sekä viimeisimpien teknisten ratkaisujen tuntemus varmistavat projektin hyvän lopputuloksen, luotettavuuden ja pitkän taloudellisen käyttöiän. Olemme urakoineet menestyksekkäästi yli 400:n kohteen vedenkäsittelyjärjestelmät toimintamme aikana.

Kiinnostuitko?