Kilpailuvarusteet

Edustamme monipuolista valikoimaa erilaisia uimahallien uimakilpailuvarusteita, kuten FINA-hyväksytyttyjä Duraflex-ponnahduslautoja sekä Malmstenin lähtötelineitä ja rataköysiä.

Rataköydet ja merkkisarjat

Malmsten Classic rataköyden halkaisija on 100 mm. Vakiopituudet 25 m tai 50 m, saatavana myös mikä tahansa mukautettu pituus.

Classic-rataköyden värivaihtoehdot ovat valkoinen, punainen, keltainen, vihreä, sininen, musta ja oranssi.

Malmsten Gold rataköysi on virallinen FINA kilpailuköysi. Halkaisija 150 mm. Vakiopituudet 25 m tai 50 m , saatavana myös mikä tahansa mukautettu pituus.

Gold-rataköyden värivaihtoehdot ovat valkoinen, punainen, keltainen, vihreä, sininen, musta ja oranssi.

Valikoimassamme on myös uimahallien 25 ja 50 m:n altaiden selkäuinti- ja varaslähtömerkkisarjat sekä tolppien valuankkurit.

Ponnahduslaudat

Duraflex Maxiflex Model B -ponnahduslautoja käytetään Olympialaisissa sekä kaikissa kansainvälisen tason kilpailuissa. Duraflex-ponnahduslautojen design, pitävä pinta ja korkea laatu tekevät niistä niin ammattilaisten kuin amatöörienkin suosikin.

Saatavana ovat seuraavat mallit:

Maxiflex Model B (66-231-330)
Pituus 488 cm, leveys 49,5 cm, paino 63 kg. Virallinen FINA-kilpailulauta.

Duraflex 16 ft (66-231-326)
Pituus 488 cm, leveys 49,5 cm, paino 67 kg. Harjoituslauta.

Duraflex 14 ft (66-231-326)
Pituus 427 cm, leveys 49,5 cm, paino 55 kg. Soveltuu pienempiin tiloihin.

Kaikille laudoille sopii Durafirm säätöalusta 70-231-524.

Lähtökorokkeet

Malmstenin Pro ja Classic -lähtökorokkeet tarjoavat uimareille ensiluokkaisen startin. Tämä laadukas sarja ei tarjoa pelkästään tyylikästä muotoilua vaan täyttää myös EN-standardit ja FINA:n normit. Kansainvälisesti tunnetut Malmstenin lähtöjakkarat ovat käytössä kaikkialla maailmassa, ja niitä arvostavat sekä uimarit että valmentajat.

Malmsten Pro

Pro on hyvin suunniteltu lähtöjakkara, joka tarjoaa hyvän vakauden ja toimivuuden. Sen päälle on helppo nousta myös sivulta ja siinä on liukastumista estävä pinta.

Malmsten Classic

Classic on perinteinen malli, joka sopii kapealle altaan reunalle. Myös tälle lähtöjakkaralle on helppo nousta ja siinä on liukastumista estävä pinta.

Rataköysiluukku

Rataköysiluukku mahdollistaa rataköysien laskemisen kellariin suoraan lattian läpi. Nostokannen alla on rullamekanismi, joka esiin nostettuna keventää huomattavasti köyden painoa varsinkin, kun rataköyttä vedetään ylös kellarista. Luukkuihin on saatavilla myös liukuestekansi.

Rataköysiluukun kehyksen koko on 300 x 300 mm.

Rataköysiluukkua tilattaessa on ilmoitettava lattian paksuus sekä vesieristyslaipan etäisyys lattiapinnasta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!