Pool4Youn kevätpäivät Turussa ja Helsingissä – tutustu ohjelmaan ja tarjouksiin!

Pukukaapit, älylokerikot ja kulunvalvonta

Modernit kosketusvapaasti avattavat Metra-älylokerikko/älykaappijärjestelmät soveltuvat muun muassa pukukaapeiksi uimahalleihin ja kylpylöihin sekä työpaikoille, oppilaitoksiin ja kuntosaleille. Lokerikkojen älylukkojärjestelmä on täysin integroitavissa olemassa oleviin kulunvalvonta- ja kassajärjestelmiin. Metran järjestelmä sopii jokaiselle lokerokoolle.

Kupan-pukukaapit on suunniteltu kestämään kovaa kulutusta ja kosteutta, joten ne soveltuvat erinomaisesti uimahallien, kylpylöiden ja muiden korkean kulutuksen paikkojen säilytysratkaisuksi. Värivalikoimaa on runsaasti ja kaapit on mahdollista teipata vapaavalintaisella kuvioinnilla.

Metran älylukkojärjestelmä on täysin yhteensopiva Kupan-pukukaappien kanssa käytettäväksi. Toimitamme kaapit ja lukituksen kokonaistoimituksena.

Kupan säilytysjärjestelmät ovat oikea ratkaisu paikkoihin, joissa kalusteet joutuvat kestämään kovaa kulutusta ja kosteutta. Siksi ne sopivat erityisen hyvin uimahallien, kylpylöiden ja liikuntatilojen pukukaapeiksi ja lokerikoiksi. Monipuolisesta valikoimasta löytyy runsaasti erilaisia säilytysratkaisuja myös esimerkiksi työpaikoilla, oppilaitoksissa, sairaaloissa ja muissa vastaavissa kohteissa käytettäväksi.

Materiaalina kaapeissa ja lokerikoissa on kulutuksen- ja iskunkestävä korkeapainelaminaatti (HPL), joka on käytännössä lähes rikkoutumaton. Materiaali kestää myös hyvin pesua ja on hygieeninen. Erilaisia kokovaihtoehtoja on saatavilla runsaasti ja kaappeihin on mahdollista lisätä integroidut tai erilliset istuinpenkit.

Kaappien saranat ja muut osat ovat erittäin mittatarkkoja ja soveltuvat siten erittäin hyvin sähköisille lukitusjärjestelmille, kuten Metralle. Sähköistä lukitusta käytettäessä lukkoja ei näy kaapin ulkopuolelle ollenkaan. Tämä antaa kaapeille viimeistellyn, modernin ilmeen.

Numerointi on kaiverrettuna. Standardivalikoimassa on paljon eri värivaihtoja ja saatavana on myös erikoisvärejä. Kaapit on mahdollista teipata vapaavalintaisella kuvioinnilla. Tällä tavalla kaapeilla saa personoitua tilaa ja korostamaan vaikkapa yrityksen brändiä.

Metran älylokerikkojärjestelmän lähtökohtana ovat asiakaslähtöisyys, hygieenisyys, turvallisuus ja integroituminen useimpiin olemassa oleviin kulunvalvontajärjestelmiin. Metran järjestelmä soveltuu käytännössä kaikkialle, jossa tarvitaan moderneja, lukittavia lokerikkoja ja pukukaappeja. Tällaisia paikkoja ovat esimerkiksi uimahallit, kylpylät, liikuntakeskukset, työpaikat ja oppilaitokset.

Metralta löytyy jokaiseen käyttökohteeseen juuri sille soveltuva järjestelmä, oli sitten kyse taajaan vaihtuvista asiakkaista, kuten uimahalleissa, tai ennakkoon tunnetuista käyttäjistä, kuten työpaikoilla. Järjestelmä sopii jokaiselle lokerokoolle.

Uimahalleissa ja kylpylöissä järjestelmä toimii asiakkaan saapumisesta asiakkaan poistumiseen. Toiminta perustuu asiakkaalle koodattavaan rannekkeeseen, jolla asiakas pääsee ostettujen palvelujen perusteella kulkemaan kulkuporteista ja -ovista. Rannekkeella suljetaan ja avataan pukukaapit ja käytetään erilaisia maksullisia palveluja. Poistuttaessa rannekkeet kerätään pois automaattisesti kulkuportilla. Rannekkeiden koodaus onnistuu helposti lukijalla ja eri lipputyyppejä saa lisättyä järjestelmään helposti.

Järjestelmään saa otettua helposti etäyhteyden, joka mahdollistaa nopeiden muutosten teon (esimerkiksi lipputyyppien lisääminen, hintojen päivittäminen, vianetsintä jne.)

Metra-älylukkojärjestelmä on erittäin luotettava myös ankarissa olosuhteissa käytettynä ja käytännössä huoltovapaa. Järjestelmän sähkönkulutus on erittäin vähäinen – viidensadan Metran järjestelmällä varustetun lokerikon sähkönkulutus per päivä vastaa noin yhden tietokoneen pöytänäytön kulutusta.

Kosketusvapaa avausjärjestelmä on 100 % hygieeninen. Lokerikko voidaan avata rannekkeella, kortilla tai avaimenperällä käyttämällä lokeron oveen tai keskitettyyn paikkaan asennettua RFID-lukijaa tai älypuhelin/älykellosovelluksella. Avaustavat vaihtelevat toimitetun järjestelmän mukaan. Lukon avaamisen lisäksi järjestelmä avaa myös lokerikon oven.

Järjestelmän voi integroida saumattomasti useimpiin olemassa oleviin kulunvalvontajärjestelmiin. Esimerkiksi työpaikoilla työntekijät voivat avata lokerikkonsa samalla avaimella kuin mitä käytetään ovien avaukseen edellyttäen, että kyseinen järjestelmä on kosketusvapaa eikä toteutettu perinteisillä avaimilla.

Lokerikkoja hallitaan reaaliaikaisesti MyMetraLockers-soveluksella, jonka voi asentaa paikallisesti tai käyttää pilvipalveluna

Metra Daily Lockers -sarja on suunniteltu käytettäväksi silloin, jos lokeroita käytetään lyhytaikaisesti ja niiden käyttäjät vaihtuvat usein. Tällaisia kohteita ovat esimerkiksi uimahallit, kylpylät, kuntosalit ja liikuntakeskukset. Käyttäjä voi valita vapaan lokeron tai se voidaan määritellä käyttäjälle automaattisesti tietyksi ajanjaksoksi. Lokero avataan samalla RFID-tunnisteella, jota käytetään tilan muussakin kulunvalvonnassa.

Optioina järjestelmä mahdollistaa myös tilasta poistumisen estämisen, jos lokero on edelleen käytössä sekä myös lokeron ryhmä/perhekäytön. Järjestelmä voidaan integroida useimpiin olemassa oleviin kassajärjestelmiin.

Metra Workspace Lockers -sarja on nimensä mukaisesti suunniteltu ensisijaisesti työpaikoille, oppilaitoksiin ja muihin kohteisiin, joissa lokerikkojen käyttäjät ovat ennalta tunnettuja. Lokerikkojen avaustapa vaihtelee käytetyn järjestelmän mukaan, vaihtoehtoina ovat RFID-tunniste, PIN-koodi, älylaitesovellus tai lokerikkoon integroitu keskitetty kosketusnäyttö 4,3” tai 10,1” näytöllä.

Workspace Lockers -sarja mahdollistaa projektilokerikkojen määrittelyn ennalta määrätyille käyttäjille. Projektilokerikkoja voidaan käyttää esimerkiksi työryhmän dokumenttien säilömiseen. Järjestelmä on monipuolisesti integroitavissa mm. Active Directoryyn tai kiinteistön olemassa oleviin turvajärjestelmiin.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!