Kokonaistoimitukset ja urakointi

Olemme luotettava ja kokenut yhteistyökumppani, joka voi tarvittaessa ottaa kokonaisvastuun projektin kaikista vaiheista. Palveluumme kuuluvat eri työvaiheet suunnittelusta toteutukseen, huoltoon ja koulutukseen saakka.

Kokonaistoimitukset

Toimivat ratkaisut ovat huomaamattomia. Jo ideavaiheessa tehtävät ratkaisut vaikuttavat valmiin laitoksen toimintavarmuuteen, huollettavuuteen, käyttökustannuksiin sekä viihtyisyyteen ja sitä kautta kävijämääriin.

Toimituksiimme kuuluu tarvittaessa erittäin laaja valikoima alan tuotteita – käytännössä kaikkea mitä uimahallissa tai kylpylässä tarvitaan. Suorat ja läheiset yhteydet valmistajiin eri puolilla maailmaa takaavat viimeisimmän saatavilla olevan tiedon käyttöömme joka hetki. Olipa kysymys varsinaisista laitteista ja tarvikkeista tai teknisistä ratkaisuista aina viimeisimpiin trendeihin saakka.

Panostamme suunnittelijoidemme, asentajiemme ja huoltohenkilöstömme ammattitaidon kehittämiseen ja monitaitoisuuden lisäämiseen, jotta meillä olisi alan paras tietämys ja ammattitaito käytössämme, asiakkaidemme hyväksi.

Asiantuntija kannattaa ottaa mukaan jo suunnittelun alkuvaiheessa. Kokemuksemme auttaa sinua saavuttamaan teknisesti toimivan, laadukkaan ja kustannustehokkaan avaimet käteen –projektin.

Urakointi

Vedenkäsittelyjärjestelmien sekä kylpyläteknisten laitteistojen kokonaisvaltainen urakointi muodostavat asennustoimintamme selkärangan.

Asennustiimimme ammattitaito sekä viimeisimpien teknisten ratkaisujen tuntemus varmistavat projektin hyvän lopputuloksen, luotettavuuden ja pitkän taloudellisen käyttöiän. Olemme urakoineet menestyksekkäästi yli 400:n kohteen vedenkäsittelyjärjestelmät toimintamme aikana.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!