pH + (pH-arvon nostamiseen)

Uima-allasveden pH-arvon nostamiseen.

Huom! Myymme vielä vanhaa Aqua Novan varastoa loppuun, joten tuote saatetaan toimittaa tuotekuvasta poikkeavalla etiketillä.

Poista

pH+ (ph Plus) -kemikaalia käytetään uima-allasveden pH-arvon nostamiseen.

Allasveden pH-arvo on tärkein yksittäinen veden laatuun vaikuttava seikka. Uima-altaan veden on oltava neutraalilla alueella (7,2 – 7,4), jotta altaan hoidossa käytetyt kemikaalit, kuten kloori, toimivat tarkoitetulla tavalla. Veden väärä pH-arvo saattaa aiheuttaa myös mm. allasportaiden ruostumista ja levän muodostumista.

pH-arvon mittaaminen ja sen korjaaminen tarvittaessa oikeaksi on aina ensimmäinen toimenpide ennen muiden allaskemikaalien käyttöä.

Käytä pH+ -kemikaalia turvallisesti. Lue aina etiketti ja valmistetiedot ennen käyttöä ja noudata sekä turva- että annosteluohjetta. pH+ -kemikaalia on saatavana 1 kg, 5 kg ja 10 kg astioissa.

8 grammaa (=5 millilitraa) pH-plussaa yhtä kuutiota kohden nostaa pH-arvoa vähintään 0,1:llä.

Liuota laskettu määrä pH-plussaa veteen esimerkiksi ämpärissä ja kaada liuos tasaisesti altaaseen. pH-plussan lisäyksen tulee tapahtua asteittain noin kolmen tunnin välein ja pH-arvoa mitaten.

pH+ toimitetaan aina suoraan tilauksessa annettuun toimitusosoitteeseen Postin rahtipalvelua käyttämällä. Useimmat uima-allaskemikaalit luokitellaan kuljetuksessa vaarallisiksi aineiksi, joten niitä ei voida toimittaa normaalina postipakettina tai Postin palvelupisteeseen noudettaviksi. Tutustu toimitusehtoihimme.

Voit halutessasi antaa ostoskorisivun lisätietokohdassa luvan jättää tilaus esimerkiksi talon pihaan ilman erillistä ilmoitusta. Huomioithan, että tuotteiden jättäminen on asiakkaan omalla vastuulla. Muussa tapauksessa jakelija ottaa yhteyttä puhelimitse toimitusajankohdan sopimiseksi.