Pool4Youn kevätpäivät Turussa ja Helsingissä | Voita oma uima-allas!

Kevätpäivät Turussa ja Helsingissä!

Pool4Youn kevätpäiviä vietetään Turussa 20.4. ja Helsingissä 27.4.

Luvassa on muun muassa kovan luokan tuotetarjouksia, arvontoja ja pientä purtavaa maustettuna huikean iloisella ja kesäisellä fiiliksellä, sekä asiantuntevalla asiakaspalvelulla.

Mukana menossa myös Water4You.

Turku: 20.4.2024 klo 10-16 Turun myymälä ja piha-alue, Riimukatu 4.

Helsinki: 27.4.2024 klo 10-16 Helsingin myymälä ja Showroom, Takkatie 14.

Google Maps Turku Google Maps Helsinki

Kovan luokan tarjousten lisäksi on toki luvassa myös muuta mukavaa, kuten:

 • Herkullisia hodareita (sadalle ensimmäiselle ruokailijalle sekä Turussa että Helsingissä)
 • Anna Ankalle nimi -kilpailu! Keksi nimi maskottiankallemme. Kaikki osallistujat saavat oman Pool4You-ankan ja osallistuvat tuotepalkintojen arvontaan (vain Turussa).
 • Arvonta tuotepalkinnoilla. Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteiden ostamista.

Kevätpäivillä voit myös keskustella asiantuntijoidemme kanssa mistä tahansa uima-altaisiin liittyvästä asiasta ja tilata vaikkapa altaan keväthuollon.

Water4Youn vesivelhot ovat paikalla koko päivän sekä Turussa että Helsingissä vastaamassa kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin vedenkäsittelystä.

Kevätpäivien Facebook-tapahtumat:

Turku Helsinki

Tarjoukset

Markkinahumuun kuuluvat toki myös tarjoukset, joiden takia kannattaa saapua vaikka kauempaakin. Alla otteita tarjouksista – osa selviää vasta paikan päällä.

 • Uima-altaan invertteri-ilmalämpöpumput  7 kW ja 9 kW todelliseen varastontyhjennyshintaan: 7 kW 1000 € ja 9 kW 1200 €. Kevätpäiville varattu erä sekä Turkuun että Helsinkiin on reilu, mutta ei loputon, joten paikalla kannattaa olla ajoissa.
 • Allasimurien ale – päivitä siivousvälineesi edullisesti joko robotti-imuriin tai akkukäyttöiseen allasimuriin. Allasimurialennukset eivät ole ihan jokapäiväistä herkkua, mutta kevätpäivien kunniaksi repäistiin kunnolla:
  • Akkukäyttöiset allasimurit Blaster Catfish 200 € ja Blaster Max 400 €.
  • Robotti-imurit Zodiac RF 5400 iQ 1590 € ja Zodiac RE 4200 1080 €.
  • Tarjoamme mahdollisuuden testata itse akkukäyttöisiä imureita ja tutustua robotti-imurin toimintaan ennen ostopäätöstä  (Turussa ulkoaltailla säävarauksella, Helsingissä sisätiloissa).
 • Ämpäri! Mitä olisi suomalainen tapahtuma ilman ämpäreitä? Ei mitään, joten Kevätpäivilläkin niitä on. Mikä parasta, Pool4Youn ämpäri ei ole pelkkä perusämpäri – siihen saa lastata 4 x 1 kg kemikaalipakkausta hintaan 30 €.
  • Tarjoukseen kuuluvat tuotteet ovat R-kloori, C-kloori, pH+ ja pH-, joista ämpärin sisällön voi koostaa vapaasti.
 • Water4You tarjoaa kotitalouksien vedensuodattimista, kuten vedenpehmentimistä, 15 % alennuksen normaalihinnoista. Alennus ei koske käänteisosmoosilaitteita.
 • Vesianalyysin peruspaketti 49 € (normaalisti 192 €)!
 • Alennuksia eri tuoteryhmissä, kuten kemikaaleissa, hoitovälineissä ja vesileluissa.
 • Tuotepoistoja Turussa – valikoimasta poistuvia tuotteita ja pieniä tuote-eriä tarjoushinnoin (vain Turun kevätpäivillä). Esimerkkinä poistoerä 10″ suodatinpatruunota juomavedenkäsittelyyn 3 kappaletta / 10 €!

Tarjoukset ovat voimassa vain Turun ja Helsingin Kevätpäivillä.

 

Vaikka alennukset ovat voimassa vain kevätpäivätapahtumissa, jotakin mukavaa tulee myös verkkokauppaamme kevätpäiväviikonloppuina niille asiakkaillemme, jotka eivät pääse paikan päälle.

Uutiskirjeemme tilaajana saat aina tiedot alennuskampanjoistamme ja muista ajankohtaisista allas- ja vedenkäsittelyasioista sekä tuotekohtaisia alennuskoodeja – myös Kevätpäivien alennustuotteista.

Tilaamalla uutiskirjeemme saamme luvan lähettää sinulle markkinointi- ja muita viestejä sähköpostitse. Voit poistua lähetyslistalta milloin tahansa.