Voita oma uima-allas!

Arvomme yhden Pool4You Basic -altaan varusteineen!

Haaveissa oma uima-allas? Arvomme yhdelle onnekkaalle kesän päätteeksi Pool4You Basic -uima-altaan varusteineen! Paketti sisältää kaiken tarvittavan oman kesäkeitaan rakentamiseksi uimakaudelle 2025.

Arvonta suoritetaan 16.8.2024.

Arvottava allas on pyöreä Pool4You Basic, jonka koko on 400 x 120 cm (halkaisija x syvyys). Altaan voi jättää maan pinnalle tai upottaa osittain tai kokonaan.

Itse altaan lisäksi arvottavaan pakettiin sisältyy tarvittavat varusteet ja tarvikkeet:

  • Hiekkasuodatinpaketti (pumppu, hiekkasuodatin, suodatushiekka).
  • Läpiviennit (pintaventtiili, tulosuutin) ja putkitusosat perusputkitukseen.
  • Uima-allasportaat terassikiinnityssarjalla.
  • Perushoitovälineet ja allaskemikaalien aloituspakkaus.
  • Yksityiskohtaiset asennusohjeet ja uima-altaan hoito-opas.
  • Toimitus Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen.

Palkinto ei sisällä altaan tai allaslaitteiden asennusta, pohja- tai maansiirtotöitä eikä maisemointia. Arvonnan järjestäjä on määritellyt palkinnon sisältämät varusteet, osat ja tarvikkeet eikä palkinnon voittaja voi tehdä niihin muutoksia. Tällä sivulla olevat esimerkkikuvat esittävät maisemoituja altaita ja niissä saattaa olla palkintopaketista poikkeavia varusteita.

Uima-allasarvontaan voi osallistua ainoastaan tällä sivulla olevalla lomakkeella. Yhteystietoja käytetään vain arvonnan suorittamiseen ja voitosta ilmoittamiseen, ellet erikseen myönnä meille lupaa markkinointitarkoituksiin. Arvontaan osallistuminen on ilmaista eikä edellytä minkään tuotteen tai palvelun ostamista

Arvonta suoritetaan 16.8.2024 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajan etunimi ja paikkakunta julkistetaan verkkosivuillamme sekä somekanavissamme.

Luethan myös arvonnan ehdot ennen osallistumista.

Arvonnan ehtoihin

Arvonnan tulosta odotellessa kannattaa tutustua tarkemmin Pool4You Basic -altaisiimme – jos onnetar ei suosi voi altaan toki hankkia ihan perinteistä reittiäkin pitkin!

Pool4You Basic -altaamme


Täytä alla oleva lomake osallistuaksesi. Onnea arvontaan!

    Annan luvan markkinointiviestinnälle sähköpostitse: