Ceres F65 likareunan puhdistukseen

Erikoispesuaine uima-altaan likareunan puhdistukseen.

Huom! Myymme vielä vanhaa Aqua Novan varastoa loppuun, joten tuote saatetaan toimittaa tuotekuvasta poikkeavalla etiketillä.

Saatavilla seuraavista myymälöistämme:

Turku

Uima-altaan vesirajaan saattaa muodostua likareuna veden mineraalipitoisuudesta ja veteen kertyvästä rasvasta johtuen. Ceres F 65 on uima-altaan likareunan toistuvaan puhdistukseen kehitetty pesuaine, joka vaikuttaa ilman mekaanisia apuvälineitä. Tuotetta voi käyttää myös silloin, kun altaassa on vettä, muista kuitenkin huolehtia oikeasta annostelusta.

Käytä Ceres F 65 -kemikaalia turvallisesti. Lue aina etiketti ja valmistetiedot ennen käyttöä ja noudata sekä turva- että annosteluohjetta. Ceres F 65 -kemikaalia on saatavana 1 l, 5 l ja 10 l astioissa.

Laimennetaan suhteessa 1 osa Ceres F 65 ja 10 osaa vettä. Laimennettua pesuainetta levitetään sienellä tai rievulla puhdistuskohteeseen. Annetaan vaikuttaa jonkin aikaa ja huuhdotaan hyvin vedellä.

Ceres F 65 toimitetaan aina suoraan tilauksessa annettuun toimitusosoitteeseen Postin rahtipalvelua käyttämällä. Useimmat uima-allaskemikaalit luokitellaan kuljetuksessa vaarallisiksi aineiksi, joten niitä ei voida toimittaa normaalina postipakettina tai Postin palvelupisteeseen noudettaviksi. Tutustu toimitusehtoihimme.

Voit halutessasi antaa ostoskorisivun lisätietokohdassa luvan jättää tilaus esimerkiksi talon pihaan ilman erillistä ilmoitusta. Huomioithan, että tuotteiden jättäminen on asiakkaan omalla vastuulla. Muussa tapauksessa jakelija ottaa yhteyttä puhelimitse toimitusajankohdan sopimiseksi.