Leväntuho

Levänpoistoaine poistaa allasvedestä mikro-organismeja ja bakteereita sekä sieniä ja levää.

Huom! Myymme vielä vanhaa Aqua Novan varastoa loppuun, joten tuote saatetaan toimittaa tuotekuvasta poikkeavalla etiketillä.

Poista

Uima-altaaseen saattaa muodostua levää etenkin lämpimällä ilmalla. Jo muodostunutta levää voidaan tuhota ja sen muodostumista voidaan ennaltaehkäistä käyttämällä leväntuhoainetta. Uima-altaan levänpoisto on tärkeä toimenpide veden puhtauden säilyttämiseksi. Altaaseen muodostuneen levän selkein tuntomerkki on yleensä vihertävä vesi ja/tai niljakkaalta tuntuvat altaan seinämät.

Leväntuho eli levänpoisto on erityisesti mikro-organismeja ja bakteereita sekä sieniä ja levää vastaan kehitetty allaskemikaali. Leväntuho on matalavaahtoinen ja hajuton. Se ei aiheuta putkistojen ruostumista ja sitä voidaan käyttää kaikkien muiden vedenkäsittelyssä käytettyjen kemikaalien kanssa.

Käytä biosideja turvallisesti. Lue aina merkinnät ja valmistetiedot ennen käyttöä. Biocider ska användas på ett säkert sätt. Läs alltid igenom etiketten och produktinformationen före användningen. Noudata aina tuotteen annosteluohjetta.

Leväntuhoa on saatavana 1 l, 5 l ja 10 l astioissa.

Veteen, jossa on näkyvää levää, lisätään Leväntuhoa 2 litraa 100 kuutiota kohden. Jatkuvana viikottaisena ennaltaehkäisynä n. 0,5 litraa 100 kuutiota kohden.

Vesi saattaa vaahdota levänpoistokäsittelyn jälkeen. Mikäli allasvesi jää käsittelyn jälkeen sameaksi, veden voi kirkastaa käyttämällä Alumiinisulfaattia.

Leväntuho toimitetaan aina suoraan tilauksessa annettuun toimitusosoitteeseen Postin rahtipalvelua käyttämällä. Useimmat uima-allaskemikaalit luokitellaan kuljetuksessa vaarallisiksi aineiksi, joten niitä ei voida toimittaa normaalina postipakettina tai Postin palvelupisteeseen noudettaviksi. Tutustu toimitusehtoihimme.

Voit halutessasi antaa ostoskorisivun lisätietokohdassa luvan jättää tilaus esimerkiksi talon pihaan ilman erillistä ilmoitusta. Huomioithan, että tuotteiden jättäminen on asiakkaan omalla vastuulla. Muussa tapauksessa jakelija ottaa yhteyttä puhelimitse toimitusajankohdan sopimiseksi.