Uima-altaan hiekkasuodatin Lacron Top Mount

Vahvarakenteinen hiekkasuodatinsäiliö päälle asennettavalla monitieventtiilillä.

Varastossa seuraavissa myymälöissämme:

Turku

Uima-allasveden hiekkasuodatus on tärkein yksittäinen asia veden puhtaana pitämiseksi. Allasveden pitää normaaliolosuhteissa kiertää suodattimen läpi noin 1,5 kertaa vuorokaudessa. Suodattimessa oleva kvartsihiekka vastavirtahuuhdellaan puhtaaksi vähintään kerran kuukaudessa tai tarpeen mukaan. Hyvään suodatukseen vaikuttavat suodatushiekan määrä ja suodatuksen virtausnopeus. Virtausnopeus ei saa olla liian suuri, koska silloin lika ei suodatu, vaan menee suodattimen hiekan läpi takaisin altaaseen. Pumpun ja suodattimen koko pitää aina mitoittaa altaan koon mukaan.

Lacron TMV top mount on lasikuituvahvisteisesta polyesterista valmistettu uima-altaan hiekkasuodatin. Säiliö on varustettu painemittarilla, sihtiputkilla ja tyhjennysyhteellä. Suodattimen toimintoja ohjataan sen päälle asennetulla monitieventtiilillä (6-tieventtiili), jonka toiminnot ovat suodatus, vastavirtahuuhtelu, jälkihuuhtelu, kierrätys, viemäri ja suljettu. Monitieventtiilin liitännät (tulo, paluu, viemäri) 50 mm.

TMV-18 -malli on tarkoitettu enintään 50 m3 altaille. Maksimi virtausnopeus 8,5 m3 / h, hiekkamäärä 75 kg.

TMV-20 -malli on tarkoitettu enintään 60 m3 altaille. Maksimi virtausnopeus 10 m3 / h, hiekkamäärä 100 kg.

Toimitus sisältää suodatinsäiliön, monitieventtiilin ja painemittarin. Huomaathan, että suodattimessa käytettävä kvartsihiekka pitää hankkia erikseen.

SKU: