C-Kloori (moniteho-klooritabletti)

Moniteho-klooritabletti uima-altaan veden helppoon klooraamiseen. Sisältää kloorin lisäksi vedenkirkastetta ja leväntuhoainetta.

Huom! Myymme vielä vanhaa Aqua Novan varastoa loppuun, joten tuote saatetaan toimittaa tuotekuvasta poikkeavalla etiketillä.

Saatavilla seuraavista myymälöistämme:

Turku

C-kloori -monitehotabletti eli viikkokloori on erittäin helppo ja tehokas tapa huolehtia uima-allasveden klooraamisesta. Yksi tai useampi tabletti laitetaan kelluvaan annostelijaan, josta se liukenee hitaasti veteen noin 1-2 viikon kuluessa. Liukenemisaika vaihtelee muun muassa lämpötilan ja altaan käyttöasteen mukaan. Monitehotabletti sisältää kloorin lisäksi myös vedenkirkastetta ja leväntuhoainetta eli sen käytöllä voi ehkäistä levän muodostumista ja allasveden sumenemista.

Muista huolehtia allasveden pH-arvosta! Kloori toimii oikein ainoastaan silloin, kun veden pH-arvo on suositeltavalla tasolla 7,2-7,4.

Klooritabletteja ei saa koskaan heittää suoraan allasveteen eikä niitä ole suositeltavaa laittaa myöskään pintaventtiilin koriin, sillä jatkuvassa käytössä kloori haperruttaa korin muovia. Yksi klooritabletti on noin jääkiekon kokoinen.

Käytä biosideja turvallisesti. Lue aina merkinnät ja valmistetiedot ennen käyttöä. Biocider ska användas på ett säkert sätt. Läs alltid igenom etiketten och produktinformationen före användningen. Noudata aina tuotteen annosteluohjetta.

C-klooria on saatavana 1 kg (5 tablettia) ja 5 kg (25 tablettia) astioissa.

C-kloori toimitetaan aina suoraan tilauksessa annettuun toimitusosoitteeseen Postin rahtipalvelua käyttämällä. Useimmat uima-allaskemikaalit luokitellaan kuljetuksessa vaarallisiksi aineiksi, joten niitä ei voida toimittaa normaalina postipakettina tai Postin palvelupisteeseen noudettaviksi. Tutustu toimitusehtoihimme.

Voit halutessasi antaa ostoskorisivun lisätietokohdassa luvan jättää tilaus esimerkiksi talon pihaan ilman erillistä ilmoitusta. Huomioithan, että tuotteiden jättäminen on asiakkaan omalla vastuulla. Muussa tapauksessa jakelija ottaa yhteyttä puhelimitse toimitusajankohdan sopimiseksi.